– Tre viktige poeng

Les hva David Moyes og Rooney hadde å si etter 1-0-seieren mot Arsenal.

Publisert Sist oppdatert

– Et steg i riktig retning

Etter kampen uttalte David Moyes under pressekonferansen at søndagens seier var et steg i riktig retning, men at han ikke kom til å synge og danse av den grunn.

– Vi fikk en tøff start på sesongen, og seieren mot Arsenal var veldig viktig for oss. Arsenal har vært i god form og vi måtte virkelig prestere for å vinne, sa Moyes til SkySports.

– Jeg syntes vi startet kampen bra, og var best den første halvtimen. I andre omgang var vi under mye press, men prestasjonene og viljen spillerne viste var avgjørende for at vi fikk med oss et resultat.

– I andre omgang ga vi dem litt for mye spillerom, og vi hadde flere sjanser som vi ikke klarte å utnytte bra nok. Men alt i alt fikk vi med oss tre viktige poeng fra kampen.

Manchester City og Tottenham tapte tidligere i helgen, og Chelsea spilte uavgjort noe som var til fordel for United før søndagens møte mot Arsenal. Men United-manageren tror det vil komme flere tvister fremover i sesongen.

– Jeg tror det vil komme mange oppturer og nedturer for alle. Tittelkampen er veldig jevn denne sesongen, og jeg tror det vil komme flere overraskelser.

[poll id=»37″]

– Vidic til sykehus

United-manageren uttalte også at han var forberedt på at kampen mot Arsenal ville gå hardt for seg. Nemanja Vidic var en av spillerne som fikk erfart dette, og ifølge SkySports skal forsvareren ha blitt fraktet til sykehus på grunn av hodeskade.

– Vi visste at det ville bli en kamp med harde taklinger, men vi var ikke de eneste som fikk oss noen smeller i kampen.

– Han har blitt fraktet til sykehuset. Fra sidelinjen var det ikke godt å se utfallet av skaden, men det var et stygt sammenstøt. Men etter hva jeg vet så står det bra til med ham. Han er ved bevissthet og vil gjennomgå en hodescanning bare for å være helt sikker.

– Ikke råd til å tape

Etter kampen uttalte Wayne Rooney at de ikke hadde råd til å tape søndagens kamp mot Arsenal.

– Vi hadde ikke råd til å tape og la Arsenal få en luke på elleve poeng, sa United-spissen.

– Det ble et fantastisk resultat. Vi viste at vi var vanskelige å slå, og Robin scoret vinnermålet for oss.

– Vi har øvd oss spesielt på frispark og å ta cornere, noe som viste seg å være gull verdt.

Powered by Labrador CMS