– Overbeviste ikke skeptikerne

De engelske avisene er usikre på om United gjorde det rette da de roet ned i 2. omgang.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Evening News (Stuart Mathieson)

Manchester-avisen skriver at David Moyes kunne ha feiret sin største seier som United-manager, men at han i stedet visste at situasjonen ikke er enkleste, og at han derfor heller kontrollerte inn til en 3-1-seier.

Videre skriver Mathieson at rødtrøyene utnyttet Fulhams mange balltap, og rev de i stykker i løpet av 13 effektive minutter. Vidic, Evra og Rooney får mest skryt. Se alle spillerkarakteren her:

De Gea (6) – Rafael (7), Vidic (8), Evans (7), Evra (8) – Valencia (7), Jones (7), Cleverley (7), Januzaj (7) – Rooney (8), Van Persie (7)

Innb: Smalling (6), Kagawa (6), Fellaini (6)

The Guardian (Paul Doyle)

– Manchester United er nå ubeseiret på syv kamper, men seieren på Craven Cottage var ikke nok til å overbevise de som er skeptiske til hvorvidt David Moyes er rett man til å opprettholde klubbens suksess. Samtidig var det ikke nødvendig for United å fleske muskler etter å ha avgjort kampen etter bare 22 minutter. Fulhams sluttspurt kom for sent til å true gjestenes seier.

The Sun (Charlie Wyett)

Tabloidavisen skriver at Manchester United drepte kampen med tre mål på 13 minutter, samt at de lot seg imponere av Wayne Rooney og Robin van Persie, som allerede står med 16 målpoeng. Dette var også Moyes første ‘back-to-back’-seier i ligaen denne sesongen, og avisen mener at skotten nå kan puste lettet ut.

Skyggesiden med seieren var imidlertid skadene. David Moyes måtte gjøre tre bytter i pausen som følge av skadet. Cleverley slet med at han så dobbelt, til tross for at det kun var én Da Silva på banen. Nevnte Rafael måtte også forlate banen i pausen etter å ha fått seg en smell, mens Jonny Evans slet med ryggproblemer.

The Telegraph (Ian Winrow)

Nok en gang ligger fokuset på Uniteds raske scoringer som tidlig sikret seieren. Avisen skriver at United valgte å roe ned spillet istedenfor å opprettholde trykket, og at David Moyes ønsket en enkel dag på jobben siden Real Sociedad venter kun 72 timer etter kampslutt.

Samtidig mener avisen at Moyes kunne ha dratt fordel av å fortsette å kjøre på, siden dette ville ha overbevist flere av hans kritikere. Ian Winrow lot seg også imponere av prestasjonene i første omgang, med Van Persie og Rooney i spissen, og etter å ha vunnet to seriekamper på rad for første gang denne sesongen, skriver avisen at United nå er på riktig vei.

Powered by Labrador CMS