– United er ikke svekket

Brendan Rodgers tror ikke at Sir Alex Fergusons avgang vil få konsekvenser for søndagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Søndag ettermiddag er det duket for det prestisjetunge oppgjøret mellom Manchester United og Liverpool. Etter at Manchester United stakk av med seieren i begge kampene i fjor, er Brendan Rodgers fast bestemt på at Liverpool skal slå tilbake når lagene møtes denne helgen.

Liverpool har fått en god start med seiere mot både Stoke og Aston Villa, men Rodgers mener at laget hans må forbedre seg mot bedre motstand om de skal ha håp om å ende høyere opp på tabellen denne sesongen.

– Det kommer til å avgjøre hvor vi ender opp. Vi vant ikke nok kamper mot lagene over oss på tabellen forrige sesong. Det var ikke store forskjeller, det var små marginer som vi kan forbedre. Det kommer til å bli en tøff kamp, men jeg tror vi er klare for det. Det er en utfordring vi gleder oss til, fortalte Rodgers.

Det er ingen tvil om at det er mye som står på spill når Manchester United og Liverpool møter hverandre, og det er selvsagt Brendan Rodgers klar over.

– Det er en intens rivalisering. Det er noe som gjør det ekstra intenst. Det er ikke bare fotballklubbene, det er byene, uttalte han.

– Man forstår hva som står på spill. Dette er en av de største kampene i verden. Det er en annen følelse knyttet til denne kampen. Det er respekt mellom klubbene, la han til.

Manchester United v Chelsea - Premier League
David Moyes får gode skussmål fra Brendan Rodgers.

Liverpool-manageren mener at laget hans er bedre siden sist lagene møttes.

– Vi tapte i fjor, men vi har veldig mye selvtillit denne gangen. Hvis du ser hvordan vi har spilt siden vi møtte United i januar, har vi tatt noen steg, sa nord-iren, og la til:

– Vi vet at det blir en vanskelig kamp, men vi ser frem til den.

Rodgers tror ikke at United er dårligere fordi Sir Alex Ferguson har forlatt managerstolen.

– Jeg tror ikke at de er sårbare. David gjorde en fantastisk jobb i Everton og fortjente å gå til United, sa han, og ga også en liten oppdatering på skadesituasjonen.

– Touré har kommet seg veldig bra. Hvis han ikke er klar, vil han bli klar til etter landslagspausen. Cissokho kan være ute i fire til seks uker og går på krykker.

Powered by Labrador CMS