– Moyes burde fått tid

Brendan Rodgers sier han mener at David Moyes burde fått mer tid før United sparket han.

Publisert Sist oppdatert

Brendan Rodgers’ Liverpool hadde god kontroll på United gjennom den forrige Premier League-sesongen, men selv om United-skuta så akterutseilt ut, mener han at klubben burde gitt David Moyes tid til å snu ting rundt.

Moyes fikk som kjent sparken under et år etter at han tok over etter Sir Alex Ferguson, etter forferdelige resultater gjennom hele sesongen. United endte på en rekordlav syvendeplass i Premier League, men likevel synes Rodgers at Moyes ble behandlet dårlig.

– Jeg tror det var mye som mange ikke fikk med seg av det som skjedde i Manchester United. Han tok på seg en vanskelig jobb, og det som gjør at jeg føler med han, er at han trodde han hadde god tid på seg, sa Rodgers i følge SportsMole.

– Så fort ting ikke gikk på skinner, slik som folk forventet, så fikke han ikke muligheten til å rette opp. Han signerte på en langtidskontrakt, og trodde nok han hadde tid på seg for å gjøre en god jobb.

Det ble to tap mot Liverpool i serien forrige sesong, men under Louis van Gaals ledelse, ble det seier på første forsøk, da United slo Liverpool 3-1 i USA for bare noen få dager siden.

Powered by Labrador CMS