– Vil ikke ha mediekrig…

…men Roberto Martínez er ganske klar i talen mot United likevel.

Publisert Sist oppdatert

Etter Evertons skuffende 0-0-resultat mot West Bromwich Albion gav Roberto Martínez journalistene det de ønsket: En skikkelig kraftsalve rettet mot Moyes. Stemningen har blitt noe kald mellom klubbene etter Uniteds lave bud for pakken Baines+Fellaini, og den tidligere Wigan-manageren tar deler av skittentøysvasken offentlig selv om han insisterer på at han ikke ønsker å krangle i media.

– Det siste jeg vil er å gå inn i en mediekrig med en manager som jeg virkelig, virkelig respekterer. Jeg syns forretninger bør gjørest i det stille. Det er veldig uheldig når du leser avisen og folk snakker om dine spillere, sier Martínez ifølge Click Liverpool. Han gjør ifølge The Guardian det også klart at budet ble lekket før Everton hadde mottatt det, og mener altså at United har skylden for lekkasjen til media.

– Jeg kunne gitt deg en halvtime av mine syn om hvordan andre klubber blir drevet, og om hvordan de ikke har kunne fått i stand noen avtaler selv om de har sett i hele verden.

– Alle spillere har en pris. Men vi vil ikke selge, det er vår posisjon her. Alle kan mene noe om en spillers verdi, men når du byr mindre enn hva en klubb betalte for en spiller, etter fem år med utvikling, så er det bare tull. Da er det egentlig en farse, mener Martínez.

Leighton Baines og Marouane Fellaini
Leighton Baines og Marouane Fellaini

Da han ble spurt om en ny tilnærming fra United var noe han bekymret for, var spanjolen tydelig på at han hadde andre ting som opptok tankevirksomheten.

– Jeg ser ikke på det som noe å bekymre seg for. Vi fokuserer på å forberede oss til kampene. Vi har en ligacupkamp på onsdag, og det er mitt fokus.

– Som ny manager så følger jeg den strukturen vi har i fotballklubben. Jeg har hørt at vi i fortiden ikke har solgt billig, advarer Martínez.

Både Baines og Fellaini spilte hele kampen for Everton.

Powered by Labrador CMS