– Han har fortjent jobben

Ex-Red Joe Jordan tror David Moyes vil vise seg som et utmerket managervalg.

Publisert Sist oppdatert

Jordan, som har rukket å bli 61 år, tilbrakte tre sesonger på Old Trafford på slutten av 1970- og begynnelsen på 1980-tallet. Der scoret han 41 mål på 126 kamper før han dro til Italia og to sesonger for AC Milan. Deretter fulgte et opphold i Hellas Verona før han i 1984 returnerte til England og spill for Southampton. I 1988 avsluttet han spillerkarrieren i Bristol City.

Siden har Joe Jordan vært involvert på trenersiden i diverse klubber. Han har forsøkt seg som manager, deriblant i Stoke, men synes nå å ha landet på idéen om at han fungerer aller best som nummer to. I de senere år har han jobbet som førstelagstrener under Harry Redknapp, et samarbeide som for tiden utøves i den ferske Championship-klubben Queens Park Rangers.

Den ene skotten etter den andre

Selv om det er over 30 år siden skotske Jordan forlot Old Trafford, føler han fortsatt nær tilknytning til Manchester United. Derfor har han også en mening om ansettelsen av David Moyes som klubbens nye manager etter Sir Alex Ferguson.

Full støtte fra Joe Jordan.
Full støtte fra Joe Jordan.

Overfor ManUtd.com røper han sin respekt for arbeidet Moyes har lagt ned gjennom mer enn et tiår som manager på Goodison Park, og hvordan det har dannet grunnlaget for ansettelsen på Old Trafford.

– Manchester United har jo gjennom årene hatt et nært forhold til skotske managere, så det er lett å vitse om at her kommer det enda en skotte til klubben. Men etter min mening har han gjort seg fortjent til denne muligheten.

– Og jeg synes det er en strålende utnevnelse. Det sier jeg ikke bare fordi han er skotsk. Nei, jeg er sikker på at han kommer til å vie hver eneste en av døgnets timer til å gjøre det han mener er riktig og må til for at Manchester United skal holde seg der de er, og forhåpentligvis fortsette suksessen.

 

Powered by Labrador CMS