Vil ha Moyes

United-legendene er enige: David Moyes bør ta over etter Sir Alex Ferguson.

Publisert Sist oppdatert

De siste dagene har spekulasjonene rundt David Moyes eskalert ytterligere, og flere oddsselskaper – deritblant Paddy Power – har kuttet oddsen betraktelig.

Enkelte medier har spekulert i om Everton-manageren kommer til å tilbringe en sesong eller to som assistent før han overtar sjefsstolen i Manchester United.

Foretrekker Moyes

United-legendene Wilf McGuinness og Gordon McQueen har i et eksklusivt intervju med United.no uttalt at de gjerne ser David Moyes lede Manchester United i fremtiden.

– Han er skotsk og veldig god. Han har hatt få midler i Everton, men gjort en glimrende jobb. Jeg liker ham svært godt, fortalte McGuinness, men satte samtidig spørsmålstegn ved Moyes’ erfaring.

– Jo, det er et godt poeng. Men ærlig talt – jeg tror han kommer til å klare seg fint. Han har ambisjoner, og jeg tror han ville klart seg glimrende, forklarte han.

Les også: Moyes favoritt som SAFs erstatter

Flere andre kandidater har også blitt nevnt, og spesielt José Mourinho har blitt linket hyppig til Old Trafford.

– Jeg tror Mourinho kunne passet fint inn, men jeg foretrekker Moyes fordi han er britisk, sa han, og utdypet:

– Han kjenner ligaen, og jeg vil svært gjerne se ham i en større klubb enn Everton. Jeg er spent på hva han kan utrette.

– Han er en vinner

Også Gordon McQueen er klar på at han ønsker David Moyes som Fergusons arvtaker.

– I utgangspunktet tror jeg United aldri vil ansette en som er uerfaren eller som ikke har resultater (pokaler) å vise til. Likevel vil jeg ha Moyes, fortalte han.

– Rett og slett fordi han er en vinner. Jeg tror han hadde vunnet noe med mer ressurser. Det er noe han ville fått i United, forklarte United-legendene.

Én ting er sikkert – spekulasjonene stopper nok ikke med det første. I øyeblikket holder Sky Bet disse åtte som favoritter til å overta etter Ferguson:

Manager Odds
David Moyes 1.50
Pep Guardiola 17.00
Mike Phelan 21.00
Jürgen Klopp 21.00
Ryan Giggs 21.00
Ole Gunnar Solskjær 21.00
José Mourinho 26.00
Roberto Martínez 26.00

Powered by Labrador CMS