Vil vinne tilbake plassen

Ashley Young startet sesongen i førsteelleveren til David Moyes, men har havnet i kulden. Nå vil han tilbake.

Publisert Sist oppdatert

David Moyes ga 28 år gamle Young flere sjanser i sesonginnledningen, men etter noen dårlige kamper på rad, og en pinlig forestilling i 4-1-tapet mot Manchester City, har han ikke vært på banen før onsdag kveld.

For mot Norwich hadde Moyes funnet plass til engelskmannen igjen, og Young fikk spille hele oppgjøret da United cruiset seg til avansement med 4-0 over de gule og grønne (eller hvite og sorte for anledningen).

Mange fikk sjansen

Moyes gjorde ni bytter fra seieren mot Stoke, og Young selv om det var mange andre som også fikk sjansen, håper Young at han gjorde nok til å bli vurdert til en plass i laget igjen, når helgens tur til Craven Cottage venter.

– Jeg følte at jeg gjorde det bra, og jeg nøt kampen. Vi får bare vente å se hva manageren synes når helgen kommer, sa Young til MUTV.

– Jeg har ikke spilt siden City-kampen. Jeg har ventet på min sjanse, og jeg ville virkelig gå utpå og imponere.

Selv om de største overskriftene går til Adnan Januzaj og tomålsscorer Javier Hernandez, gjorde Young også en god kamp, noe assistent manager Steve Round merket seg.

Tøff kamp

Selv om kampen ga et boost for selvtilliten til Young, er han klar over at det ikke blir lett å vinne tilbake plassen i laget.

– Bare se på troppen vår – Det er så mange som ikke har spilt mye, men som har kommet inn og gjord det bra nå. Alle gjorde jobben sin, og alt i alt var det en veldig god kamp.

– Det var bare et lag på banen fra første stund, og det var godt å se oss klare å score fire ganger og produsere mange sjanser.

 

Powered by Labrador CMS