Hat-trick på Sunnmøre!

Fredag er det klart for tredje utgave av United Nights på Sunnmøre.

Publisert Sist oppdatert

Der har primus motor bak arrangementet, Thomas Teige Sporsheim (28), invitert David May, Pete Boyle, Frank Stapleton og Lee Sharpe til sosialt lag!

– Det er tredje gangen May og Boyle kommer til Fosnavåg og de gleder seg veldig, ifølge iniativtaker Sporsheim.

– Maysie og Boylie har mast lenge nå om jeg ikke får til en ny United Nights-helg her oppe. Artig at de maser, det viser bare at de koser seg her. Jeg gleder meg til de kommer tilbake. Nysigneringer for året er Lee Sharpe og Frank Stapleton. Men dessverre så kommer Sharpey kun til supporterfesten i Ålesund. Likevel satser jeg på at mannen med hoftedansen blir et kjempetrekkplaster, sier fosnavåger, Sporsheim.

– Vårt andre hjem!

David May ser frem til å komme tilbake til norsk jord.

– Det er fantastisk å få komme tilbake til Norge og Sunnmøre. Vennskapet blir bedre for hvert år og nå er det tredje gangen vi skal dit. Det har nesten blitt som vårt andre hjem! Fra den dagen vi ankommer blir deres vennlighet og vennskap alltid satt stor pris på, og lenge måtte det vare. Nordmenn utgjør en fantastisk fanskare og det er fint for oss å få gi noe tilbake. Glory Glory Man United! sier trippelvinner David May.
Frank Stapleton har en lang periode bak seg i både Arsenal og Manchester United. Stapleton spilte tre FA-cupfinaler for Arsenal, blant annet mot Manchester United i 1979 da han scoret ett av målene i en dramatisk 3-2 seier.
– Jeg håper Frank kan spele så lenge som mulig!, sier arrangør Sporsheim.

Sporsheim har også et annet ess i ermet. TV2-sportens Davy Wathne tar nemlig turen til Fosnavåg denne fredagen!

– Davy sa ja til invitasjonen og skal dømme kampen vår. Han blir i Fosnavåg hele kvelden og det er veldig artig at han har sagt ja til å stille. Jeg ser frem til å tilby han Cola Zero etter kampen, sier United-supporteren.

Det blir altså showkamp på Havila Stadion Fosnavåg i Fosnavåg fredag 4.oktober, med gamle helter i aksjon.

– I tillegg til May, Stapleton og Boyle har jeg med meg Høddspillerne Rune Ertsås, Steffen Moltu, Ruben Kenneth Brandal, Fredrik Aursnes, Andreas Rekdal, trener Lars Arne Nilsen og sportssjef Andrè Nevstad. I tillegg er Magnus Myklebust fra Kongsvinger og Erling Yttis Ytterland med. Kampstart er kl.17.45.
Les mer om kampen her!

Lee Sharpe til Ålesund!

Dagen etter kampen i Fosnasvåg drar så gjengen videre til Ålesund. Der dukker det opp en annen gammel helt!

– Ja, lørdagen blir det, i likhet med i fjor, en kanonfest på Toldboden i Ålesund. Der dukker Lee Sharpe opp! Håpet er at han kan ta noen dansetrinn under kampen mellom Sunderland og United, sier en spent Thomas Sporsheim til United.no.
Les mer om festen her!

Når det gjelder billettinfo om eventen på Toldboden i Ålesund, kan man sende inn navn på innboks på facebook til Thomas Teige Sporsheim eller redarmyålesund! Så skriver vi navna på ei liste.

Frank Stapleton og initiativtaker Thomas Sporsheim
Powered by Labrador CMS