Premier League ber om bevis

Premier League kan ikke se at Tottenham har godt nok grunnlag for å anklage United for å ha benyttet uakseptable metoder i forsøket på å friste Dimitar Berbatov til Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

PL vil derfor be Spurs om å legge frem avgjørende bevis som kan bekrefte det klubbformann David Levy har beskrevet som "et åpenbart eksempel på ren arroganse og innblanding".

Ligaen vil ikke forkaste Tottenhams klage sånn helt uten videre, ettersom det allerede fremlagte "bevismaterialet" gir et visst grunnlag for mistanke i retning Old Trafford. Et tremannspanel som gjennomgikk saken onsdag, konkluderte imidlertid med at Spurs på nåværende tidspunkt ikke har en juridisk vanntett sak.

Men det er ikke bare Tottenham som må hoste opp mer informasjon i saken. United vil bli bedt om å nærmere underbygge sitt forsvar mot anklagene fra David Levy & co. Først når dette foreligger, vil Ligaen kunne ta stilling til om klubben virkelig kontaktet en spiller (Berbatov) som er under kontrakt med en annen klubb.

Mye taler i øyeblikket for at prosessen vil kunne dra ut i flere uker, men så sant Spurs ikke klarer å legge frem ugjendrivelige bevis, er det også stor sannsynlighet for at saken vil bli avvist.

Ifølge The Guardian er det også en mulighet for at Tottenham vil frafalle anklagene dersom Dimitar Berbatov blir United-spiller før overgangsvinduet stenger den 31. august.

Til tross for konflikten og det anspente forholdet de to Premier League-rivalene imellom, fortsetter overgangsforhandlingene. Berbatov trente med Tottenham onsdag, men skal ha fått forsikringer om at konflikten mellom klubbene ikke vil ha innvirkning på hans muligheter til å få forlate White Hart Lane til fordel for Old Trafford.

Powered by Labrador CMS