GettyImages-1433846008

– Stolt over å holde nullen i min 500. kamp

Keeperen satt igjen med blandede følelser etter oppgjøret mot Newcastle.

Publisert Sist oppdatert

David De Gea hadde ikke en veldig travel dag på jobben, men gjorde det han måtte for å holde nullen i det som ble hans kamp nummer 500 i United-trøyen.

Han har dermed holdt nullen i 170 kamper for klubben, noe som fører han opp til tredje plass over keepere som har holdt nullen flest ganger for klubben. Foran han på listen er Alex Stepney (175) og Peter Schmeichel (180).

Spanjolen fikk beviset på milepælen, av mannen som hentet han til klubben nemlig Sir Alex Ferguson. Men spanjolen skulle gjerne sett at det ble seier i jubileumskampen sin.

– Vi mislykkes i å vinne, vi hadde store sjanser mot slutten og burde scoret, men sånn er fotballen, noen ganger går ballen inn og andre ganger ikke. Marcus (Rashford) scorer vanligvis på slike sjanser, men i dag ville det seg ikke. Det kommer flere kamper mot gode lag denne uken, så vi må restituere og fokusere mot de neste kampene. 

GettyImages-1433823427
GODE VENNER: Sir Alex Ferguson og David de Gea.

Til tross for at det ble poengdeling på Old Trafford, innrømmet spanjolen at det var viktig for han og holde nullen i hans 500. kamp.

– Jeg er veldig glad og stolt over å ha nådd 500 kamper for Manchester United og det var fantastisk å holde nullen her i dag. Det er synd vi ikke klarte å vinne, men da er det viktig å ikke slippe inn slik at får med oss poeng, sier spanjolen. 

Stjernekeeperen sa også et par ord om hvem som delte ut prisen til han i forkant av kampen.

– Det var stort og se Sir Alex igjen, det var han som hentet meg til klubben, så det var et fint øyeblikk for meg og for Old Trafford å se han igjen på banen. 

Gi din karakter på De Gea og resten av spillerne etter Newcastle-kampen her.

Powered by Labrador CMS