degeaaaa

– Denne klubben vil reise seg igjen

MANCHESTER: – Det er alltid tøft å ryke ut av Champions League, men dette tapet føles ekstra hardt, sier David de Gea.

Publisert Sist oppdatert

En drøy halvtime etter kampslutt var det en skuffet David de Gea som møtte united.no og den øvrige pressen på Old Trafford.

Der la ikke den spanske sisteskansen skjul på at Uniteds femte strake sesong uten et trofé går inn på ham.

– Vanskelig å finne ord

– Manchester United er en stor klubb. Vi er en massiv klubb. Og klubben er for stor til ikke å kunne være med å kjempe om de største titlene. Vi har gått for lenge uten titler, og for lenge uten å være nære nok å kjempe om de største titlene. Men Manchester United vil reise seg igjen. Det er jeg sikker på, sier De Gea.

GettyImages-1239222150
LANGT NEDE: David de Gea var en svært skuffet mann etter nederlaget mot gamleklubben på Old Trafford. – Det er vanskelig å finne ordene for å beskrive hva vi føler, sa han etter kampen.

Møtet med gamleklubben bød også på en keeperduell mellom to av verdens beste målvakter. David de Gea har storspilt denne sesongen for United, mens Atlético Madrids Jan Oblak har variert veldig i prestasjonene.

Etter bataljen på Old Trafford var det imidlertid Oblak som kunne glise bredest. 

– Vi er veldig skuffet over resultatet. Det er vanskelig å forklare med ord hvordan vi føler oss, men vi gjorde ikke nok over to kamper til å vinne. Vi var heller ikke på vårt beste, så dette ble en veldig skuffende kveld for oss, sier De Gea.

– Ikke noe poeng i å fokusere på dommeren

Flere av United-spillerne klaget til den slovenske dommeren Slavko Vinčić etter at Anthony Elanga ble felt før spanjolene scoret.

De Gea synes det er meningsløst å fokusere på dommeren etter kampen. 

– Atlético Madrid har spilt mange slike kamper før. De hadde veldig få sjanser, men de har også mer erfaring fra denne typen kamper og er effektive. De scoret et mål og la hele laget sitt foran Jan Oblak, og da ble det vanskelig å skape sjanser. Jeg synes ikke det gir noe mening å snakke om dommeren etter at kampen er ferdig. Vi er ute, og det var en skuffende kveld, konkluderer spanjolen.

klage
KONTROVERSIELL: – Det gir ikke mening å snakke om dommeren etter kampen, sier David de Gea. Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo og Harry Maguires protester ble ikke hørt av den slovenske dommeren Slavko Vinčić etter at Atlético Madrid tok ledelsen.

Tapet betyr også at dette vil bli Uniteds femte sesong uten et trofé, for Europa League-triumfen i 2016/17-sesongen er sist United-spillerne løftet en pokal. 

– Det er ny tøff smell for oss, for klubben, for fansen. Situasjonen er vanskelig. Vi må bare kjempe videre, men dette er tøft. Og trist, også for fansen, sier De Gea.

MER FRA KAMPEN:

Powered by Labrador CMS