– Føler meg mer og mer hjemme

David de Gea utelukker ikke at han blir i Manchester United resten av karrieren. Her kan du lese hva sisteskansen svarte på ManUtd.com-lesernes spørsmål.

Publisert Sist oppdatert
Sir Alex sier at han ser for seg deg som Uniteds burvokter de ti neste årene. Står det i stil med dine ambisjoner?
Absolutt – og la oss håpe at det er slik det blir! Jeg føler meg mer og mer hjemme her for hver eneste dag som går, og jeg kan også se for meg at jeg blir her i United karrieren ut. Jeg trives her i England.
Hvem på laget er det du kommer best overens med?
Jeg kommer godt overens med alle, men kanskje aller best med Chicharito og Antonio Valencia. De var gode å ha da jeg først kom hit – for de bidro med ting i forhold til språk, og de hadde også svar på alt jeg måtte lure på. Javier er svært behjelpelig utenfor fotballbanen; han løfter ethvert rom han går inn i, og entusiasmen er smittende.
Du har gode reflekser – er dette noe du trener mye på, eller er det en medfødt gave?
Det ligger mye arbeid bak, men jeg tror også det er noe som er medfødt. En sanger er født med god stemme, mens en angriper er født med en sans for scoringsmuligheter. Jeg tror det er mye av det samme når det kommer til målvakters reflekser.
Hva slags musikk hører du på?
Jeg liker rockeband som Avenged Sevenfold og Metallica. Når jeg setter på sånn musikk i garderoben, begynner alle å klage – for de fleste andre spillerne har mer sans for hip-hop. Jeg elsker også sangen This Is The One av Stone Roses – sangen som kommer på når vi entrer gressmatten på Old Trafford før kamp. Den gir meg et aldri så lite løft.

Kilde: ManUtd.com.

Powered by Labrador CMS