David De Gea, her sammen med kveldens kaptein, Bruno Fernandes.

De Gea etter seieren: – Stolt av laget

Keeper-helten kunne ikke annet enn å rose sine lagkamerater etter 2-1 seieren på Parc des Princes.

Publisert Sist oppdatert

Det var en stolt David De Gea som møtte til intervju med MUTV etter seieren mot Paris Saint-Germain.

– Vi har jo alle gode minner herfra, med tanke på den siste kampen, men i kveld viste vi det igjen.

De Gea, som fikk en god karakter på united.nos spillerbørs, hadde flere gode redninger i løpet av kampen, og satte en stopper for at både Neymar og Kylian Mbappe endte på scoringslista.

– Som jeg alltid sier, så er jo alle redninger viktige, men jeg føler jeg fikk til en god kamp i kveld.

Han var helt fantastisk

Regnet lå i luften samtlige 90 minutter under kveldens kamp, men til tross for det kjipe været, kunne man ikke si noe på smilet til kveldens keeper-helt.

– Jeg er så utrolig glad. Utrolig glad for laget, for spillerne, og ikke minst for fansen.

Selv om det nok er Rashford som stikker av med mye av oppmerksomheten i etterkant av kampen, legger ikke De Gea skjul på at han er utrolig glad på Tuanzebes vegne.

– Han kom inn i dag, og han spilte mot to av verdens beste spillere, Neymar og Mbappe. Det har vært vanskelig med skaden hans, men i kveld var han helt fantastisk.

Det var nok ikke bare David De Gea som var imponert over kampen til Axel Tuanzebe, her i ryggen på Paris Saint-Germains Kylian Mbappe.

Ta med seg den gode følelsen

– Jeg sa til dem at dette skulle gå, og at vi kom til å ha mange gode muligheter til å score mål nummer to, forteller De Gea.

Likevel ønsker keeperen at laget skal ha beina godt plantet på bakken, med tanke på kampen mot Chelsea førstkommende lørdag.

– Det er helt utrolig å komme hit, og ta tre poeng mot PSG. Det gir oss en god selvtillit, som vi må ta med oss når vi fortsetter. Vi har allerede en stor kamp igjen på lørdag.

Noe annet han trekker frem, er også mangelen på fans.

– Selvfølgelig hadde det vært fantastisk å kunne ha fans her, men vi er utrolig glade for kampen og for resultatet, og det håper vi fansen også er.

Powered by Labrador CMS