Opp med hodet, du temmet Mbappé!

Akkurat som i 2019-mirakelet ble Marcus Rashford matchvinner på Parc des Princes, men Axel Tuanzebe var best på united.no-børsen da United fikk en drømmestart på gruppespillet i Champions League med 2-1-seieren mot Paris Saint-Germain.

David de Gea – 7.5
Viser ingen svakhetstegn. Best er tigerspranget på Mbappe-skuddet like etter hvilen. Redder også en curler fra Di Maria tidlig i kampen og står i veien for Kurzawa like etterpå. Kan bare se oppgitt på Martial etter selvmålet. Hadde fortjent å holde nullen.

Axel Tuanzebe – 8
Hvor mange forsvarsspillere kan med hånden på hjertet si at de har hatt kontroll på Kylian Mbappé gjennom samtlige 90 minutter? Meget solid med hensyn til at 22-åringens forrige opptreden var mot Colchester for ti måneder siden. Har også en nydelig Hollywood-crosser til Telles tidlig i kampen. Selvsikker og rolig som skjæra på tunet. Må vurderes som et seriøst alternativ som Maguires makker. Nå må han bare holde seg skadefri.

VRIEN OPPGAVE: Axel Tuanzebe fikk en rekke utfordringer mot Kylian Mbappé.

Victor Lindelöf – 7.5
Tar sjefsrollen i forsvaret på alvor og styrer ei rekke som fungerer meget godt. Ingen enkel oppgave. Håndterer også formasjonsendringen til en ren forsvarsfirer den siste halvtimen på en god måte.

Luke Shaw – 7
Virker veldig komfortabel som midtstopper og er tilsynelatende i god form.

Aaron Wan-Bissaka – 8
Bunnsolid. Må være en av verdens beste backer én mot én. Kunne blitt straffet når han rundlures av Mbappé tidlig i andre omgang, men slår tilbake med en signaturtakling og avgjørende blokkering på samme mann senere i omgangen.

Scott McTominay – 7
Takler kampens minst takknemlige oppgave med bravur. Henger på Neymar som en klegg – også med gult kort. Lykkes ikke med å stoppe brasilianeren hver gang, men når PSG-stjernen går lei har skotten gjort jobben sin. Nær scoring på hjørnespark i første omgang.

Fred – 7
Fikk sitte store gjennombrudd i Paris i 2019. Ikke like stor denne gangen, men gjør en samvittighetsfull jobb på midtbanen sammen med McTominay.

Alex Telles – 6.5
Kommer litt tregt i gang i United-debuten, men ga nok mange supportere vann i munnen når han viser fram innleggsfoten for første gang etter 20 minutter. Leverer flere farlige hjørnespark. Det blir nok flere målgivende på nysigneringen etter hvert, men går ut når Pogba skal inn etter en drøy time.

DEBUTERTE: Alex Telles i duell med Alessandro Florenzi.

Bruno Fernandes – 7.5
Har United en VAR- og straffemagnet gjemt på Parc des Princes? Kapteinen trenger to forsøk fra straffemerket, men er iskald når han setter den andre straffen i samme hjørne som Navas reddet den første. Har som alltid en finger med i det meste United produserer.

1-0: Bruno Fernandes feirer straffescoringen mot PSG i første omgang.

Marcus Rashford – 7.5
22-åringen trives som matchvinner i sluttminuttene på Parc des Princes. Ekstremt forløsende for Rashford, som hadde sviktet i de avgjørende øyeblikkene fram til det 87. minutt. Det er det ingen som husker nå. Fortjener uansett plusspoeng for å komme i farlige posisjoner – og avgjøre kampen på den siste sjansen.

Anthony Martial – 6
Endelig nettkjenning, men dessverre i feil mål. Virker alltid litt småfrustrert når han går lange perioder uten scoring. Skaffer straffesparket som gir 1-0.