Manchester United Training and Press Conference

Ikke redd for konkurranse: – En må alltid kjempe for posisjonen sin

Publisert Sist oppdatert

David de Gea kommer trolig til å være Uniteds burvokter mot Young Boys, noe som i så fall blir hans femte kamp på rad for United i starten av sesongen.

At han satt ved Solskjærs side under mandagens pressekonferanse er en indikasjon på at han starter i Bern.

De Gea ble på pressekonferansen spurt om hvordan han føler seg nå i forbindelse med starten på sesongen.

– Jeg føler meg veldig bra. Jeg føler meg sterk, og jeg føler at jeg har selvtillit. Jeg er veldig fornøyd i klubben med mine lagkamerater, manageren og støtteapparatet – med alle sammen. Jeg vil fortsette å trene, og å gi 100% for alle, og gjøre det jeg kan for laget.

LES OGSÅ: Solskjær: – For meg er målet å gå hele veien
LES OGSÅ: Solskjær ble spurt om Pogbas fremtid: – Å være en del av et vinnende United er den mest magiske følelsen i hele verden

Manchester United Training and Press Conference
SJEFEN OG BURVOKTEREN: Ole Gunnar Solskjær og David de Gea.

At De Gea har startet alle de første kampene for United denne sesongen, kan selvsagt ha noe med Dean Hendersons fravær å gjøre.

De Geas unge utfordrer har slitt med ettervirkningene etter å ha vært smittet av coronaviruset, og er først nå på vei tilbake. I helga spilte han i U23-kampen mot Arsenal.

De Gea ble spurt om konkurransen om keeperplassen.

– Jeg har spilt her med mange gode keepere i hele min United-karriere, sa De Gea, og trakk frem Sergio Romero, Victor Valdés og Anders Lindegaard som tidligere utfordrere, før han fortsatte:

– Vi prøver alltid å hente inn de beste spillerne, så det vil alltid være kamp om plassene. Slik er Manchester United; en må prøve å være ambisiøse og å hente inn de beste spillerne, og så må en kjempe for posisjonen sin.

tokeep
KONKURRENTER OG LAGKAMERATER: Dean Henderson og David de Gea.
Powered by Labrador CMS