– Hans signatur blir den viktigste

Glem Hummels, Bale og Depay. Phil Neville er ikke i tvil om hvilken spillers signatur United trenger mest.

Publisert Sist oppdatert

Og det er en spiller som allerede er i klubben.

Keeper David de Gea. 

Den tidligere United-spilleren, og treneren, Phil Neville mener Uniteds sisteskanse holder verdensklasse og sier han ikke kan huske sist han så en spiller utvikle seg så raskt i en United-drakt, selv ikke Cristiano Ronaldo.

– Han vinner fotballkamper på egenhånd. Det er nesten litt fjasete å si det, men det er sant. Se på redninger i sluttsekundene mot Everton, Arsenal og i seks , syv andre kamper der han regelrett har vunnet kampene for United. Det gjør at han holder verdensklasse, sier Neville, som nå er ekspertkommentator for BBC, til Manchester Evening News.

Tidligere i år kom nyheten om at De Geas agent, Jorge Mendes, hadde innledet forhandlinger med United om en ny kontrakt, men siden har det vært stille.

United-fansen frykter at deres spanske sisteskanse kan bli fristet til å vende hjem til den spanske hovedstaden for å bli Iker Casillas sin arvtaker både i Reald Madrid og på det spanske landslaget.

Neville er derfor krystallklar på at en kontraktsforlengelse for De Gea vil være den viktigste signaturen United kan få i nærmeste fremtid, for med De Gea på laget er United igjen en gullkandidat neste sesong skal vi tro Neville.

– Om du ser på kampene til United på Anfield og Stamford Bridge så har de sendt ut et signal til hele Premier League om at de vil bli å regne med i gullkampen neste sesong. Da vil ikke «bare» Champions League være godt nok, sier Neville.

Powered by Labrador CMS