Ryktesaker, uke 23

United skal ha lagt inn et nytt bud på Ivan Perisic.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 11. juni:

21.25: Søndag kveld dukker opp det rapporter at United skal ha lagt inn et nytt bud på Ivan Perisic. Budet skal ligge på rundt 50 millioner euro. Det som er interessant er at dette er prisen Inter skal ha sett for seg – og nå ser det ut som partene nærmer seg en avtale.

16.30: Fabinho-ryktene ser stadig mer reelle ut. Det siste er at han skal ha takket pent nei til en kontraktforlengelse, og ønsker seg en overgang.

Og den eneste klubben han vil dra til? Manchester United, hvis vi skal tro journalisten som etter sigende har god kontroll på AS Monaco:

14.35: Som nevnt på lørdag, så er det aldri lett å si hvordan man skal tolke fotballspilleres aktivitet på sosiale medier. Alvaro Morata skal ha fjernet «Real Madrid» fra sine profiler, og når han følger opp med å «like» dette innlegget blir det fart på ryktene:

12.05: AS Monacos Fabinho skal være nærme en overgang til Manchester United, hvis vi skal tro stadig flere rapporter:

Fabinho har vært linket til United ved flere anledninger, og har selv uttalt at han har som mål å spille for en klubb som Manchester United:

– Mitt mål er at jeg kan spille for en så stor klubb som Manchester United. Jeg aner ikke om det kan skje, men jeg skal fortsette å jobbe så ryktene kan bli en realitet, sa Fabinho tidligere i år.

Fabinho kan spille både forsvar og midtbane – og hvis overgangen skulle materialisere seg så er det all grunn til å tro at han er tiltenkt en rolle på vår defensive midtbane.

11.20: Spanske Marca melder at Zlatan Ibrahimovic har funnet seg en ny klubb etter at han ble frigitt fra kontrakten med United. Den neste destinasjonen skal være LA Galaxy i MLS.

Avisen skriver at en avtale ble gjort allerede i mars, dette til tross for at spillerens agent nylig uttalte at Zlatan ville fortsette sin fotballkarriere i Europa.

10.03: Det faktum at United lørdag kveld bekreftet den første signeringen denne sommeren legger ikke automatisk noe lokk på overgangsryktene. Forventningene er at Alvaro Morata er den neste spilleren på vei inn portene – og Marca (her gjengitt av Sport Witness) melder på søndag at Mourinho allerede har hatt flere samtaler med den spanske spissen.

Morata skal ha blitt fortalt at han er tiltenkt en viktig rolle i United, noe han ikke i like stor grad har fått i Madrid.

Lørdag 10. juni:

21.30: Svenske Aftonbladet melder at Victor Lindelöf reiser til England for å gjennomføre legesjekk hos United kommende uke. Les hele saken om Lindelöf – og Morata her.

18.00: Spanske Cadena Ser melder også at Morata blir United-spiller for 70 millioner euro. De meldte samtidig at en annen United-aktuell spiller, James Rodriguez, er på vei til PSG.

16.00: For de som håpet å se Tiemoue Bakayoko i United neste sesong, må nok belage seg på en aldri så liten skuffelse. Spilleren ender etter alle solemerker opp i Chelsea. Dette melder flere seriøse kilder, deriblant The Telegraph.

14.00: Det er aldri godt å si hvor mye man skal legge i spillernes aktiviteter på sosiale medier, men Alvaro Morata skal ha fjernet «Real Madrid-spiller» fra sin bio på Instagram og Twitter…

13.30: Liten gladsak: Marca melder at Ander Herrera ikke er til salgs – for noen pris. Dette skal ha kommet direkte fra Mourinho, etter at Barcelona skal ha gjort det klart at de gjerne ser Herrera i Catalonia neste sesong.

13.20: Mye handler om Morata denne lørdagen, men vi skal ikke glemme at det er en spiller i Inter som kan ende opp som United-spiller i sommer: Ivan Perisic.

Nå sier Inter-sjef Luciano Spalletti at han ikke ønsker å ha en spiller i troppen som ønsker seg bort.

– Vi trenger ikke å overbevise noen. Om noe, så er det de som må overbevise meg om at de har en fremtid i Inter. Hvis en spiller ikke har det samme synspunktet er det bedre at han drar et annet sted, sier Spalletti ifølge MEN.

12.32: Er det klart? Det mener Richard Keys, senior anchor i BeinSports! Den vanligvis troverdige journalisten skriver at Morata signerer en kontrakt som strekker seg over fire år og at United blir 70m fattigere.

10.21: Svenske Fotbollskanalen melder at det bare gjenstår små detaljer før Victor Lindelöf blir United-spiller. Mourinho skal ha forsøkt å hente svensken allerede i januar, men uenighet om pris skal ha gjort overgangen umulig å få i havn.

– Jeg er under kontrakt med Benfica, så jeg ønsker ikke å si noe, sa hovedpersonen selv fredag kveld.

10.00: Det er kanskje ingen overraskelse at det er Alvaro Morata som kommer først ut i lørdagens ryktespalte.

Spanjolen skal nå ha fortalt Real Madrid at han ønsker å forlate klubben til fordel for Manchester United. Dette er det Marca som melder.

The Independent skriver at José Mourinho ser for seg både Morata og Belotti på Old Trafford neste sesong – i tillegg til tre andre nye tilskudd.

En avtale skal være på plass med Victor Lindelöf, som forventes å gjennomføre den medisinske testen etter landskampen mot Norge.

Inters Ivan Perisic og Monacos Fabinho skal også være høyaktuelle for en overgang til United i sommer, skriver avisen.

Fredag 9. juni:

15.22: Det er lov å prøve seg:

14.53: Er Morata enig med United om de personlige betingelsene? Les mer om det i egen sak her.

11.14: Vanligvis velinformerte Simon Stone melder at avklaringen om hvorvidt Zlatan er tilbudt ny kontrakt – og annen info om hvem som er frigitt – kan komme senere enn det først var ventet:

10.58: Daily Mail skriver at Preston North End ønsker å hente Josh Harrop til klubben. Harrop er på utgående kontrakt, og Preston håper at spilleren ønsker seg regelmessig førstelagsfotball. Det skal ha vært andre klubber som har vist interesse for Harrop også, uten at de blir navngitt av avisen.

10.40: Zlatan-annonsering lar vente på seg, men det har kommet oppdateringer (om enn noe mindre offisielle) om en annen svenske. Les mer om Victor Lindelöf-ryktet i egen sak her.

10.10: Om Álvaro Morata fra Manchester Evening News-journalist:

Det skal sies at summen Real Madrid betalte for Morata var som følge av en tilbakekjøpsklausul, og at det derfor kanskje ikke er så veldig relevant.

Robson skriver mer om ryktene her.

09.05: Samme Daily Mail-artikkel nevner for øvrig at United kan komme til å gå for Antoine Griezmann likevel, etter at Real Madrid har vist seg utfordrende å forhandle med. Ifølge avisa insisterer Madrid-klubben på å ha David de Gea som en del av en eventuell Morata-overgang. Dette strider da noe imot rapportene fra de siste dagene om at Real Madrid har bestemt seg for å stoppe jakten på målvakten.

07.15: Wayne Rooney kan likevel komme til å fortsette i United, skriver Daily Mails Mike Keegan og Matt Lawton fredag. Det skal være mangel på alternativer som nå gjør at Rooney kanskje blir i United ut kontraktstiden (ett år til). En overgang til Everton virker nemlig lite trolig, mens han og spesielt kona Colleen, skal være lite lystne på en reise til Kina. Det er også opsjon på ytterligere ett år i Rooneys kontrakt med United, men det er nok tvilsomt om den benyttes om ikke Rooney klarer å heve nivået mye kommende sesong. Hvis han da blir i United…

Torsdag 8. juni:

20.40: Skjer det ting her nå? Italienske CalcioMarcato melder at United har lagt inn et nytt, forbedret bud på Ivan Perisic. Summen skal være rett under det Inter krever, nemlig €55m. De fastslår at Perisic nå ikke er langt unna en United-overgang.

Nettstedet melder også at United og Perisic er enige om de personlige betingelsene.

18.50: Jeremy Cross, «Chief Sports Writer» i Daily Star skriver nå at United har innsett at Lukaku forsvinner til Chelsea og har fullt fokus på Morata.

Videre skriver Cross at Woodward frykter at Real Madrid vil skru opp prisen fordi United nekter å selge De Gea, og £60m skal være så høyt United går for å sikre seg signaturen til spydspissen.

Morata uttalte selv tidligere denne uken at han ikke ønsker å forlate Real Madrid, men at spilletid før VM i 2018 kan bli avgjørende for hans endelige valg.

17.50: En forholdsvis stille dag, men ryktene dukker opp her og der. Dette er ikke akkurat helt nytt, men lokalavisen MEN videreformidler italienske TuttoSports påstand om at Manchester United allerede er i forhandlinger med Torino om underskriften til Andrea Belotti.

Mannen som har ansvaret for forhandlingene? Ingen ringere enn Jorge Mendes.

Disse rapportene forteller ingenting om Belotti fortsatt er andrevalget bak Morata, men Torini skal foretrekke å selge stjernespissen sin ut av landet, for da vil de tjene betraktelig mer enn om han selges innad i landet.

15.30: Det har til en forandring vært en stille dag på ryktebørsen. Nå hinter imidlertid Álvaro Moratas agent, Juanma Lopez, om at klienten hans mistrives med rollen han har i Real Madrid, og at situasjonen kan føre til at han forlater Santiago Bernabéu i sommer.
Ifølge Foot Mercato (via The Mirror) sier Lopez dette:
– Álvaro er en spiller som ønsker å spille en mer betydningsfull rolle. Det er bare normalt for en angriper som har scoret 20 mål.
– Jeg vet ikke om han kommer til å ta en sesong til i Madrid. Han vil imidlertid ta en klar avgjørelse i løpet av de neste dagene.

07.45: Manchester United har ikke gitt opp håpet om å sikre seg Real Madrid-spissen Álvaro Morata, til tross for å ha fått nei etter å ha lagt inn et bud på £52 millioner (se onsdag kl. 07.45).
Nå skal rødtrøyene være klare til å heve sitt bud til £60 millioner, men der går også grensen for klubbens betalingsvilje, ifølge The Mirror.
Avisen legger til at Real nå har gått bort fra tidligere planer om å kreve David De Gea som mellomlegg dersom Morata skal få dra til Old Trafford.

 

Onsdag 7. juni:

22.00: Ifølge spanske Marca har United opplevd en markant fremgang i samtalene med Monaco om å signere deres midtbanespiller Fabinho.

De legger vekt på at Atlético Madrid ikke fikk sin overgangsnekt opphevet av Den internasjonale voldgiftsretten for sport (CAS).

– Dette rammer for eksempel Fabinho, som virket å være på vei til Atlético. Han kan nå være nødt til å akseptere andre alternativer. Manchester United, som har opplevd en bemerkelsesverdig fremgang i kampen om den brasilianske midtbanespillerens tjenester, er et spesielt hett alternativ.

18.55: Torino-president Urbano Cairo har fortalt Gazetta dello Sport at Manchester United er nødt til å betale Andrea Belottis utkjøpsklausul på £86 millioner dersom de skal hente ham.

– Jeg tenker ikke på å selge Belotti. Han er min spiller, og vi fornyet nettopp kontrakten hans. Planen er å beholde ham, sier Cairo.

– Det er imidlertid en utskjøpsklausul som ville forpliktet oss til å selge ham. Det avhenger av at noen blar opp £86 millioner, sier han videre.

18.50: Ifølge Marca, som siteres av Daily Mail, skal Real Madrid ikke lenger være interessert i å hente Manchester Uniteds David De Gea. Den spanske avisen skriver at de regjerende Champions League-mestrene ikke skal være villig til å betale £65 millioner for spanjolen, og at de heller vil satse på sin egen førstekeeper Keylor Navas. Likevel skal Zinedine Zidane ønske seg AC Milans Gianluigi Donnarumma.

13.15: José Mourinho har identifisert en ny nr. 9 som sitt prioriterte mål for sommerhandelen.
The Mirror mener at klubben vil ta opp kampen med PSG om Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang. Pariserne skal ha tilbudt £61 millioner for den målfarlige gaboneseren, men partene har fortsatt til gode å bli enige om spillerens personlige betingelser.

12.30: Ikke spesielt United-relatert, men likevel litt artig: Du har ikke glemt Bébé, portugiseren som Sir Alex Ferguson etter sigende hentet «usett» til Old Trafford i 2010?
Siden han for tre år siden forlot United etter til sammen syv førstelagskamper 3+4, har det vært heller stille om den snart 27 år gamle angriperen. Han var siden innom Córdoba og Rayo Vallecano på lån fra Benfica, før han i fjor ble solgt til Eibar. Nå skal han være aktuell for Wolverhampton Wanderers. Ifølge Mail Online håper «ulvene» å snappe Bébé opp for £1 million.

08.45: Manchester Evening News skriver at Monacos Tiemoue Bakayoko skal være interessert i en overgang til Old Trafford. Interessen skal ha dukket i det øyeblikk José Mourinhos lag kvalifiserte seg for Champions League.
Det har vært spekulert i at den 22 år gamle midtbanespilleren allerede har en avtale med Chelsea, men dette tilbakevises av kilder i kretsen rundt ham.
Bakayoko skal, ifølge MEN, være en nær venn av Anthony Martial. De to spilte sammen for Monaco i én sesong, og avisen spekulerer i at dette vennskapet kan vise seg å bli Uniteds trumfkort.

08.30: Manchester United vil forsøke å utnytte Inters anstrengte økonomiske situasjon ved kun å tilby £26 millioner — langt under markedspris, for Ivan Perisic.
Gazzetta dello Sport (via Metro), forklarer taktikken med at Milano-klubben er tvunget til å hoste opp nettopp £26 millioner innen utgangen av denne måneden. Hvis ikke, vil den bryte regelverket som gjelder for FFP (Financial Fair Play).

08.00: Romas Radja Nainggolan ønsker ikke å bli dratt inn i spekulasjoner rundt sin fremtid.
I et kort videointervju med Sky Sports svarer han kort og godt følgende på direkte spørsmål om det stemmer at Manchester United har vist interesse:
– Det kan stemme, og kanskje stemmer det ikke.
I denne kommentaren (M+) kan du lese hva united.nos Eivind Brennhovd Holth mener om muligheten for å hente Romas belgiske midtbanemotor.

07.45: Med henvisning til Sky Italia, hevder Sky Sports at Real Madrid har avslått et bud på €60 millioner (£52.4 mill.) fra Manchester United på Álvaro Morata. David De Gea skal ikke ha vært inkludert i budet.
Real påstås å ønske seg rundt £78 millioner for spissen som scoret 20 mål for dem i sesongen som gikk.

I samme sak står det også å lese at United vil forsøke å sikre seg Torinos Andrea Belotti dersom det ikke blir napp på Morata. Belotti skal ha en utkjøpsklausul i kontrakten pålydende €100 millioner (£87.3 mill.)

 

Tirsdag 6. juni:

23.27: Sport Witness referer til rykter fra Italia om et United-bud på Ivan Perisic som er på «bare» €30 millioner, og spekulerer i at dette kan være en taktikk fra Uniteds side for å utnytte at Inter trenger omtrent den summen innen slutten av måneden for å oppfylle FFP-krav.

21.55: Info fra en kilde som skal være bra:

Det har fra en rekke andre kilder også blitt hevdet at De Gea har gitt uttrykk for at han ønsker å spille for Real Madrid i løpet av karrieren, men at han ikke har planer om å slå seg vrang for å få det til å skje nå.

18.52: Svenske Victor Lindelöf er en av de spillerne som det oftest dukker opp konkrete United-rykter om, og mange ser ut til å vente seg at midtstopperen kommer til å signere for United.

Nå har vi nok erfaring med portugisisk presse til å ta en del av disse ryktene med en klype salt – mange vil nok huske at Nicolás Gaitán ble meldt klar for United omtrent oftere enn en gjennomsnittsperson bytter sokker – og det er ikke så lett å tolke de siste uttalelsene fra spilleren selv heller.

På spørsmål om han forlater Benfica svarte han «det skal jeg ikke gjøre. Jeg har kontrakt, og jeg kommer tilbake» ifølge Aftonbladet, og utenom det uttalte han seg diplomatisk da han ble spurt hva han ville si om ryktene om at han er mer eller mindre klar for United.

– Jeg sier ingenting. Jeg sier som jeg alltid sier: Jeg har kontrakt med Benfica, og det er der mitt fokus ligger.

Lindelöf ga også uttrykk for at han ikke leser ryktene, og han snakket også om konflikten mellom Benfica og Västerås.

18.19: Griezmann blir tilsynelatende i Atlético Madrid, og det vil nok ikke være få spisser som vil bli koblet til United fremover. Mundo Deportivo skriver at Paulo Dybala er en mann som interesserer Mourinho. Lacazette skal Mourinho ikke være overbevist av, men Juve-spissen Dybala interesserer angivelig både Chelsea og United.

Argentineren skal være usikker på fremtiden sin i Juventus, blant annet fordi det er et aldrende lag. Spesielt billig blir nok ikke angriperen, for Juventus skal ikke være lystne på å selge spissjuvelen.

16.00: Romelu Lukaku har på nytt uttalt seg om sin fremtid:

– Jeg beholder roen, vi har til og med en avtale med klubben. Vi holder oss rolige, og vi har i det minste en retning vi ønsker å gå, sier han til Sky Sports tirsdag.

– Agenten min vet hva som kommer til å skje, og det gjør også jeg, sier han.

– Er en retur til Chelsea et alternativ?

– Ingen kommentar, vi får se, sier han ifølge den belgiske journalisten Kristof Terreurs twitterprofil, mens han blinker og ler.

Les mer her.

13.40: Ifølge Independent er Romelu Lukaku nærmere en retur til Chelsea enn å gå til Manchester United. Ifølge avisen er kilder nære Everton, United og Chelsea sikre på at Lukaku skal velge Chelsea foran United.

Avisen skriver at United tok kontakt forrige uke, men fikk et nei fordi en avtale med Chelsea er like rundt hjørnet. Everton skal imidlertid være mer interessert i å selge til United i og med at de er interessert i å få både Sergio Romero og Chris Smalling i retur.

11.50: Ifølge den italienske Calcio Mercato-journalisten Matteo Pedrosi skal United være interessert i Juventus’ Leonardo Bonucci.

– Chesea og City kommer til å kjempe om Bonucci. For Guardiola og Conte er han nummer én prioritert. United vurderer ham også, skriver Pedrosi.

11.11: CalcioMercato skriver at Inter skal tviholde på Ivan Perisic. De skal heller ønske å selge Marcelo Brozovic og Jeison Murillo ifølge den italienske nettavisen.

11.10: Spanske AS smører forsiden i dag med en sak om at Manchester United har sendt et £113 millioners bud i retning Monaco og Kylian Mbappé. Avisforsiden finner du hos Manchester Evening News.

10.45: Ifølge Daily Stars Jeremy Cross kan Manchester United nå bare glemme å hente tilbake Cristiano Ronaldo. Portugiseren skal ha gjort det klart for United-ledelsen at en retur til balløya er helt uaktuelt.

– Ronaldo har gjort det klart at han aldri kommer tilbake til United. Det kunne ha skjedd en eller annen gang, men ikke nå lenger. Klubben har nå akseptert at en avtale med Ronaldo aldri kommer til å skje, skal en United-kilde ha fortalt Daily Star

08.30: Belgiske Romelu Lukaku har vært sterkt linket til Manchester United i lengre tid. Mandag skrev Manchester Evening News at også Bayern München og Chelsea jakter Everton-spissen. Etter Belgias vennskampskamp mot Tsjekkia mandag kveld, uttalte Lukaku følgende ifølge Het Laatste Nieuws:

– Jeg vet hva som foregår, men jeg lar agenten [Mino Raiola] sluttforhandle ting. Når alt kommer til alt er det jeg som tar avgjørelsen. Jeg ønsker å forbedre meg selv.

– Jeg prater med en klubb nå. Jeg ønsker å spille i Champions League og å prøve å vinne Premier League et par ganger. Jeg tar selv avgjørelsen.

Det kan altså se ut til at han prioriterer Premier League foran Bayern München. Da vil altså Chelsea og United være de heteste alternativene.

08.00: The Telegraph skriver mandag ettermiddag at Alvaro Morata har tatt steget opp som Manchester Uniteds mest ønskede Zlatan Ibrahimovic-erstatter. Både Andrea Belotti og Romelu Lukaku har vist seg å skulle bli svært dyre, ifølge avisen.

Morata er verdsatt til om lag £50 millioner, men det forventes at United byr mindre enn det.

Mandag 5. juni:

21.40: Franske RMC, med journalist Mohamed Bouhafsi i spissen, melder at Real Madrid ønsker å selge James Rodriguez for om lag £61 millioner for å gjøre plass til Kylian Mbappé. Både Inter og United er interessert i Rodriguez, og Bouhafsi tror £55 millioner kan være nok for å sikre seg den colombianske angriperen.

– Den spanske mesteren har bedt sin agent, Jorge Mendes, om å finne en vei ut. Den innflytelsesrike portugisiske agenten håper å ro i land en avtale med en klubb i løpet av de kommende ukene. Diskusjoner pågår med Manchester United og Inter Milan. Paris Saint-Germain følger også spillerens situasjon nøye, skriver Bouhafsi.

Rodriguez er ifølge RMC ikke med i Madrid-trener Zinedine Zidanes planer, og colombianeren var ikke engang med i troppen til Champions League-finalen lørdag.

21.00: Ifølge Manchester Evening Newss «eksklusive» sak kan United vente tøff konkurranse fra Bayern München, i tillegg til Chelsea, i jakten på Romelu Lukakus signatur. Ifølge lokalavisa vil belgierens situasjon avklares snart, og Lukakus far, Roger, skal etter sigende favorisere tyskerne.

19.30: En rekke engelske medier, deriblant Daily Mail, skriver mandag ettermiddag at både United, Tottenham og Everton har vist interesse for Boltons 16 år gamle Max Broughton.

Bolton-spilleren har ifølge Daily Mail imponert på U18-nivå og har også representert England på aldersbestemt nivå. Broughton imponerte Bolton på prøvespill høsten 2014 etter å ha vist seg frem for hans lokale klubb Rossendale United. Et drøyt år senere, i desember 2015, signerte han stipendkontrakt.

16.50: Svenske Victor Lindelöf har lenge vært linket til Manchester United. I løpet av den siste uken har ryktene for alvor blusset opp igjen. Da José Mourinho besøkte et portugisisk universitet nylig, fikk Mourinho spørsmål om svensken av en lokalavis.

– Jeg kommer ikke til å si om jeg ønsker ham eller ikke. Det ville ikke vært korrekt av meg. Rui Vitoria [Benfica-trener], eller deres president, ville ikke vært fornøyd dersom manageren til en annen klubb begynte å prate om spilleren hans.

– Lindelöf er deres, og så lenge han er deres er han deres, sa en ordknapp Mourinho.

16.45: David De Gea er en bra målvakt som spiller for Manchester United. Jeg vet ikke om han komme rtil å spille her [i Real Madrid] neste sesong, for jeg er ingen spåmann, sier Florentino Perez om en eventuell De Gea-overgang til Real Madrid.

Spanjolen har vært linket til Real Madrid i årevis, og ryktene har den siste tiden intensivert ytterligere.

14.05: Manchester United er en av en rekke klubber som linkes til interesse for Ajax-spissen Kasper Dolberg. Nå antyder den danske 19-åringens agent, Jens Steffensen, at spilleren ønsker å bli i Amsterdam i ett år til.
– Ingenting konkret har skjedd, og det er heller ingen klubber som har lagt inn noe bud på ham. Jeg kan imidlertid fortelle én ting, og det er at alle de største klubbene i Europa har forespurt om ham, opplyser Steffensen til Fussball Transfer, og viderebrakt av Daily Mail.

14.00: Representanter for Lyon-angriper Alexandre Lacazette skal i neste uke møte Liverpool for å diskutere en overgang. The Express melder at scouserne vil forsøke å snappe franskmannen fra like under nesen på Manchester United og Arsenal.
Lacazette, som sies å ha en prislapp på £50 millioner, skal ha vært på god vei til Atlético Madrid, men det var før beslutningen om å opprettholde madrilenernes overgangsnekt.

10.35: 101 Great Goals viser til Gazzetta dello Sport som skriver at den nyansatte Inter-sjefen, Luciano Spalletti, vil prøve å overtale Ivan Perisic til å bli værende på Giuseppe Meazza. Samtidig står Manchester United angivelig klare til å by €52 millioner (£48 mill.) for den 28 år gamle kroatens tjenester. Beløpet er betydelig opp fra tidligere (udokumenterte) forsøk på å lokke italienerne til å selge. Ryktene vil ha det til at Inter i de senere ukene skal ha avvist to bud fra Old Trafford, pålydende rundt €30-35 millioner.
Det hører også med til historien at Inter – for å være på den sikre siden i denne saken, allerede skal ha startet jakten på Perisics etterfølger.
I helgen, før utnevnelsen av Luciano Spalletti var bekreftet, meldte BBC at en overgang kan bli klar i løpet av få dager.

08.45: Ifølge The Mirrors John Cross har United-aktuelle Gareth Bale ingen planer om å forlate Santiago Bernabéu. Waliseren siteres på at han er lykkelig i Real Madrid, og ønsker å fortsette den vellykkede jakten på troféer.
– Jeg har skrevet under på en langtidskontrakt og familien min trives, så ja, vi kommer til holde frem med det vi gjør nå, sier Bale. 27-åringen har i de siste dagene seilt opp som en av de heteste kandidatene til tittelen «Uniteds storsignering sommeren 2017», men det kan det se ut til at vi bare må glemme.

07.45: West Ham er ifølge The Sun lystne på Anthony Martial, men agenten hans avviser muligheten for en overgang.
Philippe Lamboley siteres på at Anthony Martial har to år igjen av kontrakten og at det ikke finnes noen grunn til at han skal forlate Manchester United i sommer.
Lamboley innrømmer likevel at situasjonen fort kan bli snudd på hodet «dersom jeg skulle få beskjed fra Ed Woodward om at klubben ønsker ham bort».
– Han sa imidlertid ingenting om det under vårt siste møte, sier Lamboley, ifølge kilden.

Powered by Labrador CMS