Skryter av FA-cupen

De Gea snakker om GA-cupen, og redningen han hadde mot Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

I forrige oppgjør dominerte United voldsomt i den første omgangen, men Chelsea kom meget sterkt tilbake, og United var heldige som sikret omkamp.

David de Gea skal ha mye av æren for at United klarte å berge et uavgjortresultat. I sluttminuttene reddet spanjolen et skudd fra Juan Mata på mesterlig vis. United-målvakten er naturligvis meget fornøyd med redningen.

– Juan vendte bort Jonny Evans, og plutselig var hele målet åpent for ham. I full strekk klarte jeg å få tåa på ballen, og det var veldig godt å dytte den utenfor, sa De Gea til Inside United.

Keeperen forteller at redningen ikke gikk ubemerket hen hos landslagskompisen.

– Han kom til meg etter kampen og gratulerte meg med redningen, fortalte De Gea, og la til:

– Det er alltid vanskelig å rangere ulike redninger, fordi alle er viktige, men dette var en av mine beste redninger.

David de Gea har spilt fem FA-cupkamper på sine to sesonger, og han har forstått hvor prestisjetung cupen er for engelskmenn flest.

– Det er en historisk, velkjent turnering. Det er alltid på nyhetene i Spania også, og jeg husker at jeg så på FA-cupen på tv da jeg var liten, røpet De Gea, før han avsluttet:

– Jeg har på følelsen at FA-cupen er litt mer prestisjetung enn Copa del Rey, men de er nokså like. Det er en turnering jeg er stolt av å ha spilt i.¨

United møter Chelsea på Stamford Bridge klokken 13:30 mandag.

Powered by Labrador CMS