Vil etterlikne Edwin

David de Gea håper å kunne ta opp arven etter ‘verdens beste keeper’, og vil vinne både liga og europacup med United.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea ble i formiddag offisielt klar for Manchester United. Spanjolen gleder seg til å spille for sin nye klubb, og mener han ikke trenger å se lenger enn til sin forgjenger for å finne et forbilde å etterlikne.

– Jeg mener Edwin har vært den beste keeperen i verden mens han var her i United, sier De Gea til MUTV.

– Jeg ønsker å etterlikne han og være her i mange år. Forhåpentligvis kan jeg matche, og kanskje til og med passere han når det kommer til prestasjoner og bidrag til klubben.

De Gea, som er vant til den spanske ligaen, er klar på at det blir en overgang å komme til engelsk fotball, men håper å kunne venne seg til den nye stilen raskt.

– Det er forskjeller på de to. Premier League er kjent for en mer fysisk stil. Det er mange høye baller og mye spill i luften, men jeg håper å kunne tilpasse meg ganske raskt, og håper å kunne bidra på min egen måte til at dette skal bli en sukses.

Og med suksess mener De Gea triumfer både i England og Europa: – Selvsagt ønsker alle å vinne Premier League. Det er ikke noe annerledes for meg – jeg ville likt å vinne den.

– Men også å ta sikte på å vinne Champions League er realsistisk. Det er det vi skal gjøre, forteller en optimistisk De Gea.

Powered by Labrador CMS