Slik tok Beckham farvel

VIDEO: Det er 12 år siden David Beckham tok farvel med United med å score et fantastisk frisparkmål.

Publisert Sist oppdatert

11. mai 2003 tok Everton imot Manchester United på Premier Leagues siste dag. De røde fra Manchester hadde allerede vunnet serien, og oppgjøret på Goodison Park var på mange måter kun en formalitet.

Tre måneder tidligere hadde det oppstått furore i Manchester United-garderoben, da en rasende Sir Alex Ferguson sparket en sko rett over øyet på Beckham.

Hendelsen førte umiddelbart til spekulasjoner om Beckham kom til å forlate klubben, og det skulle senere vise seg at oppgjøret mot Everton skulle bli hans siste opptreden for Manchester United.

Men Beckham avsluttet med stil, og banket like gjerne inn et fantastisk frispark i 2-1-seieren over Everton. En mur bestående av blant andre Wayne Rooney måtte se at ballen gikk over hodet på dem og i mål.

Det var en perfekt måte å avslutte United-karrieren for David Beckham, som i løpet av tiden hadde gjort frispark av denne typen til sitt varemerke.

Og David Beckham stoppet ikke med å score fantastiske frisparkmål da han forlot United. Også i Real Madrid fortsatte han å hamre inn nydelige scoringer.

I videoen under kan du se noen av fotballikonets aller vakreste mål på frispark.

På sin egen Facebook-side mimrer Beckham selv tilbake til den gangen spilte sin siste kamp for Manchester United.

– For 12 år siden spilte jeg min siste kamp for barndomsklubben min, Manchester United. Jeg hadde en utrolig tid der og har noen fantastiske minner, skriver Beckham.

12 years ago today I played my last game for my boyhood club, Manchester United. I had an amazing time there and have some great memories.

Posted by David Beckham on 11. mai 2015

 

Hvilket av David Beckhams frisparkmål er din favoritt?

Powered by Labrador CMS