I tårer etter sin siste kamp

VIDEO Lørdag kveld spilte David Beckham sin siste kamp som profesjonell fotballspiller.

Publisert Sist oppdatert

Beckham fikk tillit fra start for et PSG-lag som allerede er seriemestere, og tre minutter før slutt mot Brest, på stillingen 3-1, ble han byttet ut. Hele stadion hyllet en av sin generasjons beste fotballspillere, og da ble det for mye selv for Becks, som ikke klarte å holde tårene tilbake.

PSG har fortsatt én kamp igjen av sesongen, men Beckham gjorde det klart at han ville avslutte karrieren i den franske hovedstaden.

Etter kampen ble han kastet i været av lagkameratene. Da han hadde mottatt gullmedaljen tok han mikrofonen og sa noen ord til fansen.

– Jeg føler dette er det rette tidspunkt. Jeg føler jeg har oppnådd det jeg kunne i min karriere. Jeg ville gå ut som en mester. Jeg har avsluttet karrieren i et lag som har behandlet meg som om jeg har vært her i ti år, sier han ifølge Daily Mail.

– Etter 22 år med fotball skal jeg tilbringe noen måneder med familien min.

Da Beckham annonserte torsdag at denne sesongen ville bli hans siste, beskrev han hvor stolt han var som har utrettet så mye gjennom karrieren.

– Om du som hadde fortalt meg som unggutt at jeg skulle spille og vinne troféer for barndomsklubben min Manchester United, vært stolt kaptein og spille for landslaget over hundre ganger og spille for noen av de største klubbene i verden, ville jeg sagt til deg at det var ren fantasi. Jeg er heldig som har realisert de drømmene.

Powered by Labrador CMS