– Beckham på prøvespill

Det er imidlertid ikke David som skal gjøre comeback, men sønnen Brooklyn (14) som skal ha vært på trening med United-akademiet.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag la Tom Cleverley ut et bilde med ham og David Beckham på Twitter. Dermed raste ryktene. Hva gjorde Beckham på Aon Training Complex?

Ifølge Manchester Evening News og engelsk presse var det for å følge sønnen Brooklyn Beckham på United-trening.

Den 14 år gamle sønnen til fotballikonet skal nemlig ha trent med et av akademilagene, mens pappa David stod på sidelinjen.

En av avisens anonyme kilder sier at klubben helt sikkert vil vurdere å hente ham dersom han gjorde det bra.

brooklynLandslagsspiller?

Brooklyn Beckham gjorde for øvrig sin debut for QPRs U14-lag forrige måned da han skal ha imponert som høyreving i et 0-2 tap for Charlton. Han har tidligere også vært på besøk hos Chelsea, og spilte en kamp for dem sammen med sønnen til Dennis Wise tidligere i år.

Bookmakerne gir nå faktisk bare 12 ganger pengene tilbake hvis man satser på at 14-åringen får landskamper for England, da det er kjent hvor mye han ønsker å følge i farens fotspor som profesjonell fotballspiller.

Så får vi se om unge Beckham får sjansen til å følge i farens fotspor også på Old Trafford.

– Som far så bekymrer man seg alltid, sa pappa Beckham tidligere i år.

– Har han sulten jeg hadde da jeg var liten? Er jeg like hard mot mine unger som min far var mot meg? Ungene spør alltid: Spilte jeg bra? Jeg svarer alltid: Du gjorde det bra, men du kunne gjort det enda bedre.

Visste du forresten at Brooklyn allerede har scoret på Old Trafford? Se videoen under.

 

Powered by Labrador CMS