Australia neste for Beckham?

Men Beckhams representanter var raskt ute med å benekte fredagens store sportssak.

Publisert Sist oppdatert

David Beckham har spilt i USA de siste årene.

Aktuell eller uaktuell?

Ifølge den australske avisa The Australian fredag morgen har Beckhams representanter kontaktet det australske fotballforbundet for å finne ut hvilke muligheter det er for at Beckham drar dit. Det snakkes om at han i første omgang vil spille ti kamper «down under».

Like etter gikk den tidligere United-spillerens representanter ut og benektet det hele.

– Det er alltid stor interesse i å signere David Beckham, men han har overhodet ingen planer om å reise til Australia. Han er helt og fullt fokusert på å vinne sluttspillet i USA, het det da fra offisielt hold.

Vil fortsette

Beckham har tidligere sagt at han ikke vil ta en avgjørelse om fremtiden før sesongen er over i USA i starten av desember. Så spørs det om Australia er uaktuelt eller om Beckhams representanter driver med røyklegging.

Tidligere har Beckham uttalt følgende om australsk fotball.

– Nivået er likt til det som er i USA, og interessen er stadig økende. Det er herlig å se. Folk rundt om i hele verden snakker om Major League Soccer og A-league nå, og det viser hvordan fotballen har vokst i begge land.

Spillere som Alessandro Del Piero og Emile Heskey har nylig reist til Australia, men en eventuell Beckham-overgang vil nok smadre den økende interessen de to overgangene har gitt.

Beckham ga for ikke så lenge siden også uttrykk for at han ikke kommer til å legge opp.

– Hvis følelsen er som jeg har nå, så fortsetter jeg. Jeg føler meg ikke 36 år gammel. Jeg elsker trening og jeg elsker kamper. Jeg vil fortsette så lenge den følelsen sitter i.

Powered by Labrador CMS