– Utrolig profesjonell

Ronny Johnsen er mektig imponert over hvordan David Beckham har klart å kombinere fotballen med kjendislivet.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kom nyheten om at David Beckham gir seg etter inneværende sesong. Ronny Johnsen spilte med Beckham i hele sin United-karriere og sammen vant de blant annet trippelen i 1999.

Den tidligere midtstopperen er mest imponert over Beckhams holdning til idretten og hvordan han har klart å legge igjen kjendislivet utenfor gressmatta.

– Hva kan jeg si om David Beckham? Jeg har vært så heldig å spille med ham. Han har alltid vært så profesjonell innenfor fotballen. Det skjedde alltid mye rundt ham, men han evnet å være 100 prosent på banen, sier Johnsen til ManUtd.com.

– Det at han holdt seg så profesjonell helt til han var 38 år og fortsatt ha den livsstilen han hadde er utrolig imponerende faktisk.

– Du kan fortsette å spille fotball så lenge du har hjertet ditt der og det har han hatt i så mange år. Alt dette andre skjedde rundt ham, men han konsentrerte seg alltid om å spille fotball. Det var det han elsket og det er det han fortsatt elsker.

– Det er bare sånn han er. Han er en ordentlig type og jeg tror at grunnen til at han er så populær er at han viste det til så mange mennesker i verden.

Før kampen mot Swansea forrige helg annonserte også en annen av Johnsens tidligere lagkamerater, Paul Scholes, at fotballkarrieren var over.

– Paul har vært en helt fantastisk spiller for klubben alle disse årene. Når du vinner noe den sesongen du legger opp også så blir det et fint tidspunkt å gi seg på, sier Johnsen.

Powered by Labrador CMS