– Sánchez? Jeg kan ikke tro det

David Beckham med sine tanker om Sánchez, Mourinho og Zlatan.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kunne David Beckham endelig se en drøm gå i oppfyllelse, da han ble ønsket velkommen inn i MLS-familien. 

Den tidligere United-stjernen har jobbet med forretningspartner Simon Fuller og resten av eiergruppen siden 2014 med å etablere et MLS-lag i Miami.

Selv håper Beckham at laget hans spiller kamper fra 2020, og at stadionanlegget står ferdigbygd året etter.

Hyller Sánchez og Mourinho

Sin stjernestatus til tross, det er godt å se at Beckham ikke skiller seg fra alle oss andre når det kommer til tanker rundt Alexis Sánchez.

– Jeg kan fortsatt ikke tro at det har skjedd, for å være ærlig! Han har vært en del av en så stor klubb som Arsenal, og så tar han turen noen timer lenger nord til den aller største klubben. Det er vanvittig, men vi ønsker han alle lykke til. Jeg er selv United-fan, så at en spiller med hans kvaliteter er kommet til klubben er fantastisk, sa Beckham til ESPN.

Så blir det spennende å se om Sánchez klarer å markere seg i 7’eren slik Becks i sin tid gjorde. 

Nylig kunne Manchester United bekrefte at José Mourinho blir værende som United-sjef også de neste sesongene. Beckham lar seg ikke lure av kritikerne som mener at portugiserens spillestil ikke passer for United.

Saken fortsetter under bildet. 

Signerte: José Mourinho blir værende.

– Så klart er han riktig for United! Vi snakker om José Mourinho, en av de beste i spillet. United hadde suksess i 26 år fordi klubben hadde stabilitet under Sir Alex Ferguson, og det er det United trenger fremover.

– Alle skal ha en mening om Mourinho, men er han rett for United? Ja, så absolutt. Uten tvil.– David Beckham

Ønsker Zlatan velkommen til MLS

I går kunne vi formidle nyheten om at Zlatan Ibrahimovic angivelig nærmer seg en overgang til MLS. Det skal da dreie seg om LA Galaxy der Beckham i sin tid spilte, ikke det nyoppstartede Miami-laget.

Mourinho kunne hverken bekrefte eller avkrefte at noe var i ferd med å skje, men Beckham selv er klar på at han liker å se Zlatan i United-drakt.

Usikker fremtid: Zlatan Ibrahimovic kan være på vei til MLS.

– At det snakkes om spillere som Zlatan til MLS er bare bra for ligaen. Da jeg i min tid valgte å dra fra Real Madrid til MLS – som enda var i oppstartsfasen – så var det spesielt. Nå har du spillere som Kaká som allerede har vært her i mange år, sa Beckham til ESPN.

– Zlatan ville blitt ønsket velkommen til MLS, og det har ingenting å si at han har vært skadet. Han er en av de beste spillerne der ute, han er et monster. Han ville vært velkommen hit av alle, men for øyeblikket er han United-spiller – og som United-fan gjør det meg lykkelig – kunne Beckham fastslå.

Powered by Labrador CMS