– Mer United-suksess under Moyes

– Klubben er bare inne i en overgangsperiode, tror ex-Red David Beckham.

Publisert Sist oppdatert

Becks, som forlot Old Trafford i 2003, følger fortsatt sin favorittklubb tett – og enda tettere etter at han i sommer satte sluttstrek for en strålende karriere.

Dette har ført til at han har fått mer tid enn før til å besøke Old Trafford på kampdager. Og selv om ikke alt han har fått se i høst har vært like imponerende, mener 38-åringen at det bare er et tidsspørsmål før ligamesterne finner tilbake til sitt gamle jeg.

Aston Villa v Manchester United - Premier League
MOYES VIL LYKKES. Det tror i hvert fall David Beckham.

– Etter at den forrige manageren forsvant, var det uunngåelig med en overgangsperiode med en ny. Selv synes jeg at David Moyes er en dyktig manager og et godt menneske, sier David Beckham i et intervju med MUTV.

– Sir Alex Ferguson pleide alltid å si at når klubber som Manchester United mister store spillere, så blir hullene etter dem tettet raskt. Nå er også han borte, han som var en så viktig del av denne klubben i så mange år. Men selv om han ikke lenger er manager, er det viktig for klubben å komme seg videre.

– Fansen vil aldri glemme hva Sir Alex gjorde for Manchester United, men nå er en ny manager på plass. Han har både spillerne og fansen bak seg, og derfor tror jeg at han kommer til å bli en stor suksess, sier Becks i intervjuet. Det vil for øvrig bli vist på MUTV lørdag 21. desember klokken 19.30 (i Skandinavia).

 

Powered by Labrador CMS