– Blir en spennende sesong

Men David Beckham tror United vinner tittelen igjen, og peker på kontinuiteten i klubben som en viktig suksessfaktor.

Publisert Sist oppdatert

David Beckham erkjenner at David Moyes har en tøff oppgave med å etterfølge Sir Alex Ferguson som Manchester United-manaager, men tror hans evne til å lære av sin forgjenger vil være til hjelp i jobben.

– Jeg er sikker på at han har fått mange gode råd, han er en av managerne som gjerne har tatt opp telefonen og snakket med Sir Alex Ferguson, sier Beckham til Sky Sports.

– Det ville alltid være en vanskelig jobb for den som skulle overta etter Sir Alex på grunn av hva han har gjort for Manchester United – hva han har gjort for fotballen generelt. Men det er de samme spillerne som er i klubben fortsatt, og jeg er sikker på at det kommer noen nye i løpet av de neste ukene. Det er en flott jobb å være manager for Manchester United.

– Det kommer til å bli en spennende sesong ettersom det har vært så mange forandringer i ligaen. José er tilbake, og det er spennende. Det kommer til å bli interessant, men jeg tror fortsatt United vinner ligaen. Jeg er jo Manchester United-supporter!

– Arven videreføres

inni_sak_ung_david_beckham

– Det er flott å ha en arv man viderefører, og Manchester United har den største arven av alle. Ryan Giggs har vært der i så mange år, og alle spillerne ser opp til ham. Phil Neville er tilbake, og han er utrolig flink både som person og trener.

– Gary Neville var involvert i klubben og Nicky Butt er med rundt reservelaget. De unge pillerne respekterer og ser opp til dem. Det er viktig at det er sånn.

David Beckhams spillerprofil på United.no.

Beckham tok seg også tid til å kommentare Wayne Rooney-situasjonen.

– Jeg håper han blir, for Wayne er en utrolig talentfull spiller, og jeg betrakter ham som Manchester United-spiller. Det er selvsagt hans – og bare hans – avgjørelse, men som United-supporter ønsker jeg å se de beste spillerne i klubben, og jeg håper han blir værende, avslutter Beckham.

Powered by Labrador CMS