– Kunne ikke se United på to år

David Beckham snakker ut om hvordan drømmen i United brast.

Publisert Sist oppdatert

Det er mye biografistoff i disse dager, og samtidig som Sir Alex Fergusons My Autobiography nå leses verdens over, ble også David Beckhams bok utgitt 31. oktober.

Sir Alex Ferguson skrev i sin bok at han så seg nødt til å selge Beckham da livet utenfor banen ble viktigere enn selve fotballen.

I ettertid har Beckham uttalt at han aldri vil kritisere mannen som ga ham sjansen til å oppfylle guttedrømmen om å bli profesjonell fotballspiller.

til_inni_sak_beckham_og_veron

– Første gangen jeg snakket med Real Madrid var etter at United sa at de ville selge meg. Det var da jeg innså at drømmen om å fortsette å spille for United var over, og jeg måtte velge et annet annet lag. Jeg var heldig med tanke på at Real Madrid ville ha meg.

– Helt ærlig så kunne jeg ikke se United spille på to år, så vanskelig var det å dra.

Før problemene med Ferguson oppstod var imidlertid Beckham på et kort utlån i Preston.

Hvem var blant lagkameratene der? Jo, David Moyes.

– Jeg er virkelig glad på hans vegne. Han er en flott person og en talentfull manager, sier Beckham til talkSPORT.

– Uansett hvem som hadde tatt over for Ferguson så ville det blitt vanskelig i en overgangsperiode. Men det er akkurat som når en spiller forlater klubben; Manchester United vil fortsatt være Manchester United.

– Sir Alex har gitt seg, og David Moyes har tatt over. United ser fremover når de selger spillere, og jeg er sikker på at de vil gjøre det samme med Moyes nå.

Powered by Labrador CMS