Mange røde i aksjon

Flere United-spillere skal representere landene sine i avgjørende kvalifiseringskamper til VM.

Publisert Sist oppdatert

Det er duket for mange spennende oppgjør når flere United-spillere satser på å hjelpe sine respektive land til VM i Sør-Afrika neste sommer.

Nani og Portugal henger litt etter i sin gruppe. De ligger på tredjeplass to poeng bak Sverige og fem poeng bak ledende Danmark. Play-off ser ut som den eneste realistiske muligheten for Portugal, og Nani håper å kunne bidra når laget møter Ungarn og Malta hjemme.

Med to kamper igjen å spille i gruppe syv, ser Patrice Evra og Frankrike ut til å miste førsteplassen til Nemanja Vidic og Zoran Tosic‘s Serbia. Frankrike har fire poeng opp til Serbia. Les Bleus møter Færøyene på lørdag og Østerrike- som ligger fire poeng bak dem på tredjeplass- på onsdag.

Serbia møter Romania på lørdag og Litauen onsdag i sine siste kamper.

John O’Shea og Darren Gibson er begge i Irlands tropp som møter Italia denne helgen og Montenegro neste uke. Irland ligger fire poeng bak Italia på første plass. I samme gruppe trenger Dimitar Berbatov og Bulgaria to seiere i kampene mot Kypros og Georgia, samtidig som Irland må snuble.

I Sør-Amerika var Antonia Valencia viktig og scorte i Ecuador’s 3-1 seier over Bolivia forrige gang. Det førte dem opp på fjerdeplass og siste kvalifiseringsplass foran møtene med Uruguay og Chile, som ligger på tredjeplass. Med Argentina bare et poeng bak Ecuador og flere andre hakk i hæl er det vinn eller forsvinn for Valencia og Ecuador.

Anderson står over for Brasil mot Bolivia og Venezuela. Selv om de allerede har kvalifisert seg, satser Dunga på mye av den samme troppen som sendte de på toppen i gruppa.

Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Michael Carrick og Wes Brown sikter på å opprettholde Englands vinnerrekke når de møter Ukraina og Hviterussland. England er allerede kvalifisert.

Johnny Evans vil være i aksjon for Nord-Irland i deres siste kamp mot Tsjekkia på onsdag. Selv om avansement er teoretisk mulig, må de stole på mirakuløse resultater andre steder for å gå videre.

Ji-Sung Park og Sør-Korea har allerede kvalifisert seg for Sør-Afrika, men han spiller trolig mot Senegal i en vennskapskamp denne helgen. Til slutt vil ikke Darren Fletcher delta for Skottland mot Japan, da han meldte forfall pga. skade. Skottland har allerede mislyktes i å kvalifisere seg.

Kilde; manutd.com

Powered by Labrador CMS