– Jeg tror klubben vil prøve å få noen inn

Darren Fletcher er sikker på at United kommer til å gjøre et forsøk på å hente inn forsterkninger i januar.

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær ga på tirsdagens pressekonferanse uttrykk for at han er mer lysten på å kjøpe enn på å selge (i lys av ryktene om Ashley Young).

Ex-red Darren Fletcher var i Sky Sports-studioet i forbindelse med byderbyet, og han tror United trenger å kjøpe i januar.

– Jeg tror det.

– Når en tar Harry Maguire ut av laget, når Paul Pogba og Scott McTominay ikke er der – det er en tynn stall uansett, men plutselig ser de ut til å være unge, naive og svake, og jeg tror klubben vil prøve å få noen inn, sa han til Sky Sports (her gjengitt av Manchester Evening News).

– De kommer ikke til å kjøpe noen bare for å kjøpe, men jeg er sikker på at de vil være aktive for å prøve å få inn noen som kan prøve å hjelpe disse unge spillerne.

Irritert av Lindelöf

Fletcher ble ikke imponert av det Victor Lindelöf viste mot City, og da spesielt i forkant av 0-2-målet.

– Lindelöf var svak.

– Det er en dårlig heading, men det som irriterer meg mest er den late jogginga etterpå. Bare kom deg tilbake på riktig side så fort som mulig. Det er ikke godt nok. Han bare rusler tilbake, og kommer til å være skuffet over det.

– Du har ingen sjanse hvis du forsvarer deg slik mot Manchester City. Hvis en gjør feil mot Manchester City, så straffes man.

VICTOR LINDELÖF: Svensken har ofte gjort det bedre enn Harry Maguire de siste månedene, men han leverte en skuffende forestilling mot Manchester City denne gangen.
Powered by Labrador CMS