– Vi kan ikke svekke oss selv. Hvis noe skal skje, må det være at vi forsterker oss

Solskjær ble spurt om Ashley Young-ryktene – men nordmannen er mer lysten på overganger den andre veien.

BBCs Simon Stone ville på pressekonferansen gjerne høre Ole Gunnar Solskjærs tanker om ikke dette kunne bli en veldig langvarig prosess med å bygge opp United-stallen igjen til nivået til Liverpool og City, i lys av det United viste i førsteomgangen mot de lyseblå naboene.

– Jeg har sagt det før at dette ikke blir en «quick fix», og de to lagene du snakker om er sannsynligvis to av de beste lagene i verden. Dette [å ta igjen Liverpool og City] er oppgaven vi har foran oss, og er noe vi har startet på. Dere kan se at vi er et stykke unna, men vi har startet noe vi måtte starte på.

LES OGSÅ: Grøss, gru og galle på spillerbørsen

ENIG I AT UNITED ER ET STYKKE UNNA DE BESTE: Ole Gunnar Solskjær.

Stone ville videre høre om ryktene om Ashley Young til Inter, men med dagens skadesituasjon, og tabellsituasjon, er Solskjær uansett mer opptatt av eventuelle spillere inn enn å få bort spillere.

– Dette er ikke kvelden for å snakke om spillere som forlater klubben, for vi trenger de spillerne vi har i stallen, og vi har noen måneder igjen av denne sesongen. Vi kan ikke svekke oss selv, vi må forsterke oss hvis noen bevegelser skal skje.

– Jeg vet ikke hva du snakker om [om Young-ryktene], du må vel egentlig spørre «Ash».

KOBLES TIL INTER: Ashley Young.

Mener han vil støttes av styret om den riktige overgangen er mulig

Solskjær er fullt klar over at en del av stallens utfordringer blir ekstra tydelige nå som en har slitt med både skader og sykdom, sa han da han ble spurt om muligheten for å kunne styrke troppen på kort sikt.

– Vi er et ungt lag, og med de skadene og den sykdommen vi har hatt, så vises det tydeligere. Det er noe vi ser på: om det er noe der for oss, så har jeg «backingen» til å kunne gjøre noe, men hvis det ikke er den riktige tingen å gjøre, så kommer vi ikke til å gjøre noe.

LES OGSÅ: – Så nesten ut som om spillerne hadde gitt opp