– Vi vet hva som venter

Darren Fletcher er forberedt på tøff kamp mot Stoke City på Old Trafford i morgen.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United slo tidligere denne sesongen Stoke 2-1 på Britannia etter to mål av Javier Hernandez. I morgen er det klart for det motsatte møtet, og Darren Fletcher mener United er forberedt på hva som venter fra et fysisk tøft Stoke-lag.

– Vi vet hva som venter fra Stoke, sier Fletcher til ManUtd.com.

– De har virkelig befestet posisjonen som et Premier League-lag, og Tony Pulis har gjort en flott jobb. Du vet at du må kjempe når du spiller mot Stoke, og man må vinne dette slaget for å få muligheten til å spille fotball.

Fletcher er overbevist om at Stoke kommer til Old Trafford med en offensiv tankegang, og understreker at Stoke har mer enn kun lange innkast og tøffe duellspillere.

– Det kommer til å bli en vanskelig kamp. De har spillere som liker å angripe, og Tony Pulis liker ikke at laget hans legger seg bakpå. Vi forventer at de kommer hit og forsøker å slå oss.

– Stoke har gode fotballspillere på laget, sier Fletcher, og trekker frem spillere som Etherington, Pennant, Fuller og Tuncay som spillere som kan gjøre det lille ekstra med ballen i beina.

– Man vet Stoke kommer til å være fysiske siden de slår frispark og lange innkast inn i boksen. Men vi kan ikke overse de andre måtene de kan gi oss problemer på, understreker Fletcher.

Powered by Labrador CMS