Status quo for Fletcher

Sir Alex Ferguson vet fortsatt ikke når midtbanemannen kan være tilbake.

Publisert Sist oppdatert

Darren Fletcher lider av den uhelbredelige tarmsykdommen «ulcerøs kolitt», og det var medio desember at 27-åringen – i samråd med klubben – besluttet å ta pause fra fotballen på ubestemt tid.

Riktignok har skotten vært tilbake på Carrington de siste dagene, men ifølge Sir Alex Ferguson har gjensynet med eleven sin helt naturlige forklaring.

– Joda, det stemmer at han har kommet på besøk, men da har det altså utelukkende handlet om å komme seg ut av huset – og ikke for å trene, understreker manageren overfor ManUtd.com.

Engelske aviser har allerede begynt å spekulere i om Fletcher er på bedringens vei, og at han da også kan være tilbake allerede om seks måneder. United-bossen ville imidlertid ikke driste seg til å sette noe tidsestimat for når landsmannen kanskje er i stand til å spille fotball igjen.

– For å være helt ærlig, så vet jeg ikke når det kan bli. Jeg kan ikke gi noe presist svar, men her tror jeg det dreier seg om å ta tiden til hjelp.

Fergie benyttet også anledningen til å takke alle de som har kommet med støtteerklæringer til Fletcher etter at helsetilstanden ble kjent for offentligheten.

– Ja, han har fått enormt med støtte, og folk som lider av samme sykdom har sendt inn brev til ham. Vi har sortert alt sammen, for vi tror det kan være nyttig, sier Sir Alex.

Til syvende og sist er det imidlertid legene som naturligvis får det siste ordet.

– Ja, jeg synes det er viktig at vi stoler på legene. Tross alt er det jo de som skal kartlegge hva vi skal gjøre med ham, og hvorvidt medisinene han får har noen innvirkning som gjør at han er på bedringens vei. Men uansett er det fint at andre kilder også kommer til og forklarer hvordan de har fått bukt med problemet, avslutter sjefen – med takknemlighet i stemmen.

Powered by Labrador CMS