Crerand hyller Fletcher

Darren Fletcher har storspilt denne sesongen og fått mye skryt for spillet sitt. Paddy Crerand sier at Fletcher nå er førstevalget på Uniteds midtbane.

Publisert Sist oppdatert

"Darren har sagt han vil være førstevalget på midtbanen og han spiller også bra nok til å være nummer en. Jeg trenger nesten ikke å argumentere for han, fordi han viser det selv," sier Pat "Paddy" Crerand til MUTV.

Crerand, som har spilt over 400 kamper for United, mener at Fletcher er et sikkert valg til startelleveren. Han tror også at når Sir Alex Ferguson velger ut laget så er han den første Ferguson velger.

"Han var fantastisk mot Wigan og Arsenal. Mot Tottenham og Manchester City vil du ha han på midtbanen," sier Crerand.

Fletcher var lenge "hakkekyllingen" fansen kritiserte da ting gikk dårlig. Paddy synes derimot ikke Fletcher spilte noe dårligere da enn nå, men at det er først nå fansen setter pris på skottens spill.

"Da han slo gjennom spilte han med Roy Keane og Paul Scholes og det er ikke mange spillere i engelsk fotball som er bedre enn de to. De satte en høy standard, men Darren ble bedre og bedre.

"Han er veldig fa til å slå pasninger, men får ikke alltid skryt for det. Alt man hører er at han takler folk, men han er entusiastisk og spiller med hjertet, og det liker fansen"

Powered by Labrador CMS