Rothwell imponerer Fletcher

Darren Fletcher skryter av Joe Rothwell, og sier at midtbanespilleren er en typisk «late bloomer».

Publisert Sist oppdatert

Den unge Manchester-gutten var skuffet over å ikke få plass i U21-laget som til slutt måtte gi tapt for Chelsea i U21 Premier League-finalen på onsdag, men alt i alt har han hatt en god sesong.

Spilte ikke finalen

Sammen med Ben Pearson har han vært med å sørge for at Uniteds U21-lag kom seg helt til finalen for fjerde året på rad. En liten skade satte stopper for sesongen hans nå, men Fletcher tror vi kommer til å se mer fra Rothwell i årene som kommer.

– Det var synd for Joe at han gikk glipp av kampen, fordi han har en slik energi i spillet sitt, og han er en av dem som virkelig har overrasket meg på U21-laget denne sesongen, sa Fletcher til MUTV.

– Han har forbedret seg hele sesongen, og når jeg spiller mot han på treningsfeltet, så er det lett å se hva slags kvalitet som er i han. Så fort han har utviklet seg fysisk, så kommer vi til å ha en veldig god spiller i Joe.

Ligner Lingard?

Kommentarene ligner på de Jesse Lingard fikk av Sir Alex Ferguson for noen år siden. Det finnes spillere som er på toppnivå i ekstremt ung alder, men noen trenger noen ekstra år på å nå opp fysisk.

– Han satt seg ned med pappa og meg da han var manager her, og han sa at jeg trolig ville være klar for førstelaget når jeg blir 22, sa Lingard nylig, og Fletcher tror at klubben har samme tanker for Rothwell.

– Joe er litt som Jesse Lingard. Jeg vet at Sir Alex snakket med han, og sa at vi trolig ikke ville se han på sitt beste før tidlig i 20-årene, og jeg tror vi har samme situasjon med Joe.

Powered by Labrador CMS