– Fletcher blir ikke ny direktør

Etter antatte møter mellom Darren Fletcher og United-ledelsen har det blitt spekulert i om skotten skal tre inn i rollen som teknisk direktør på Old Trafford. Nå avkrefter imidlertid BBCs Simon Stone at det er tilfellet.

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds jakt på en direktør i sommer er et vel så hett tema som hvilke spillere som skal komme til klubben i sommervinduet. Flere potensielle personer nevnes, og flere av dem har bakgrunn som spiller for klubben. 

Sky Sports meldte på mandag at Darren Fletcher var en ledende kandidat for stillingen, noe vi omtalte i ryktespalten.

BBC-journalisten Simon Stone bor i Manchester og dekker Manchester United for det nasjonale kanalen. Han melder tydelig på Twitter at Darren Fletcher ikke kommer til å gå inn i en direktør-rolle om han skulle vende tilbake til klubben.

United-Journalisten var også meget tidlig ute og meldte at Ander Herrera ikke kom til å skrive ny kontrakt med Manchester United, og at han ville forlate gratis til sommeren.

Jakten på en direktør, om det blir hetende sportslig, teknisk, eller noe annet, fortsetter. Og om vi skal tro Stone, kan Darren Fletcher strykes av listen.

Powered by Labrador CMS