Skadeskutte Sunderland er klare!

Sunderland-sjef Steve Bruce har skadeproblemer før møtet med ex-klubben, men «Black Cats» er uansett i bra form og klare for match!

Publisert Sist oppdatert

En ren Ferdinand-duell ser i øyeblikket veldig usikker ut. Vår Rio har ennå ikke ligadebutert, og lillebror Anton sliter med skade i Sunderland. Anton Ferdinand anses som tvilsom, og det samme er David Meyer og tidligere United-spiller Kieran Richardson. En annen ex-Red, Fraizer Campbell, er definitivt ute med skade. Spisskollega Danny Welbeck sitter på tribunen. Ikke fordi han er skadet, men fordi Premier League-regler nekter ham å spille mot klubben som har lånt ham ut. Og det skal vi kanskje være glade for.

– Vi kommer til å savne Danny. Han har kommet fort inn i vårt spill, og virkelig imponert, roser Sunderland-sjef Bruce til klubbens offisielle TV-kanal.

Keeper Craig Gordon har vært ute, men kom fint gjennom tirsdagens reservelagskamp mot Aston Villa.

– Hvis jeg ikke spiller aksepterer jeg det, men om sjefen tar meg meg er jeg klar, sier Gordon.

Dermed har den tidligere United-stopperen et luksusproblem når det gjelder keeperplassen. Simon Mignolet har spilt hver kamp til nå og gjort det bra.

– Når Simons form har vært såpass bra, vil det være dumt å haste Gordon tilbake, sier Bruce, og indikerer dermed at Mignolet spiller mot United.

En som definitivt spiller er Darren Bent. Sunderlands toppscorer står med åtte fulltreffere så langt, hvorav fem har vært i ligaen.

– Når vi møter de store gutta er det akkurat som om alle får et løft. Publikum gir oss et løft, og vi ser ut til å få det resultatet vi ønsker. Jeg kan ikke huske sist vi tapte for et såkalt storlag, sier Bent, og tenker på at Sunderland spilte uavgjort borte mot Liverpool og hjemme mot Arsenal, samt slo Manchester City på Stadium of light.

– Listen med toppspillere i United er nesten endeløs, men lørdag må de uansett spille på den samme banen som oss. Det viktigste er at vi går ut og gjør det vanskelig for dem. Vi må sørge for at spiller vårt eget spill og gir dem noen problemer.

Fonote: United slo Sunderland 1-0 borte i nest siste ligarunde forrige sesong.

Powered by Labrador CMS