– Ikke overrasket over Welbeck

— Dessverre var det aldri aktuelt for United å la ham fortsette hos oss, sier Steve Bruce.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 16.00 gjester Sunderland Old Trafford.

Dermed blir det et gjensyn med Steve Bruce og spillere som Wes Brown og John O´Shea. Samtidig blir det en kamp mot gamleklubben for Jonny Evans og Danny Welbeck. Begge har jo vært leid ut til Sunderland i nyere tid.

Welbeck senest i fjor.

– Jeg er ikke overrasket over det Welbeck har fått til i United. Han er ung, men noen av tingene han gjorde for oss var fantastisk. Vi så hvilken topp, topp spiller han er. Jeg tror også året hos oss var bra for ham – og oss, sier Sunderland-manager Steve Bruce til Jarrow and Hebburn Gazette.

(Saken fortsetter under bildet)

Welbeck har scoret tre mål på totalt åtte seriekamper for oss denne sesongen.

I fjor scoret han seks mål på totalt 26 kamper for Sunderland.

– Men Sir Alex sa hele tiden at Danny bare ville være hos oss i ett år. Det var aldri en sjanse for noe annet – og spesielt ikke etter innsatsen hans i 3-0-seieren vår borte mot Chelsea.

– Det var faktisk ikke en gang noe vits i å spørre en gang i sommer. Jeg ville elsket å få beholde Danny, på lån også, men det var rett og slett ingen sjanse, sier Bruce videre.

Den tidligere United-midtstopperen mener faktisk at Sunderlands nedtur på tampen av forrige sesong handlet mer om skadeproblemene til Welbeck – enn salget av Darren Bent til Aston Villa i januar.

Welbeck scoret alle sine seks mål for Sunderland i løpet av ni kamper mellom november og januar før han ble skadet.

– Selv etter at Bent forsvant, hvis Danny hadde vært skadefri, så ville den andre halvdelen av sesongen blitt annerledes. Det er jeg sikker på, sier Bruce.

Steve Bruce har aldri tatt poeng på Old Trafford. Her kan du lese hva han tenker om det.

Powered by Labrador CMS