Har fått Fergie-lovnader

– Han har sagt at jeg skal få muligheter. De skal jeg gripe, sier Danny Welbeck.

Publisert Sist oppdatert

20-åringens sesonglange utlån til Sunderland var en ubetinget suksess, og seksogtjue opptredener og seks nettkjenninger i Wearside-klubben har gitt unggutten mersmak.

Før den kommende sesongen er han derfor alt annet enn gira på å varme benken. Imidlertid har angriperen lite å bekymre seg for dersom han tar Sir Alex Fergusons uttalelser for god fisk. Welbeck røper nemlig at Govan-mannen har gitt ham lovnader om flust av spilletid når Manchester United tar fatt på 2011/2012-sesongen. Og når mulighetene byr seg, skal han gripe dem. Med begge hendene.

– Ja, manageren har sagt at jeg skal få mine muligheter. Forhåpentlig griper jeg dem med og utvikler meg derfra, sier Welbeck til Manchester Evening News.

Likevel er han rask med å gjenta tidligere uttalelser om at benkesliting fort kan resultere i at han pakker ut av garderobeskapene på Carrington.

– Jeg er bare 20 år, og ser frem til mulighetene jeg skal få. Men om det blir slik at jeg ikke får spille, må jeg sette meg ned og tenke over hva jeg skal gjøre videre.

Welbeck hadde minimalt med Premier League-erfaring da han dro på utlån til Sunderland. Longsight-gutten er således klokkeklar på at oppholdet på Stadium of Light utelukkende har gjort ham godt.

– Utlånet har gitt meg erfaring jeg ikke kunne tatt til meg på United-benken, og bare det å være med guttene uke ut og uke inn, har utviklet meg kolossalt, forteller han.

Powered by Labrador CMS