– United bestod testen

AVISRUNDEN: Les hva engelsk presse mener om søndagens viktige seier på Emirates

Publisert Sist oppdatert

The Guardian

– Dette var en test av nerven til Sir Alex Fergusons lag, og den bestod de absolutt, skriver The Guardian. Avisen skriver videre at hvis Manchester United skal frasi seg Premier League-tittelen må grepet bli løsnet finger etter finger. De fleste lag hadde blitt grepet av angst etter Citys sene seier mot Spurs. United viste derimot sin vilje til å holde på trofeet og til å kutte forspranget mellom seg selv og City. Avisen mener også at United vinner fortjent. Hadde i tillegg United vært mer effektive på innleggene og avslutningene kunne de sluppet unna den unødvendige spenningen.

The Independent

The Independent mener kampen var jevnere. De mener også at Arsenal dominerte store deler av andreomgangen. De fokuserer for det meste på misnøyen med Arsenals manager og på det som var et dårlig timet bytte av Arsene Wenger. Etter Chamberlains bytte med Arshavin begynte publikum å rope, ”bruk noen j**** penger”. Det ironiske ligger i at den ene spilleren Wenger utbydde alle andre, inkludert United, var Chamberlain, skriver avisen.

Manchester Evening News

På sensommeren i fjor svarte United på Citys 5-1 seier over Tottenham. Den gang med den berømte 8-2 seieren over Arsenal på Old Trafford. På søndag vant City på overtid mot Tottenham. Dermed måtte United igjen gi svar på tiltale. Denne gangen var det kanskje enda viktigere hvordan United svarte, mener Stuart Mathieson i Manchester Evening News. Videre skriver han at etter Arsenals utligning, så London-laget ut til å være de mest sannsynlige vinnerne. Men Welbecks scoring avgjorde kampen, og at United tok en særdeles viktig seier.

The Telegraph

– The Emirates Stadium ble påminnet om Uniteds evne til å vinne kamper uten å være på sitt absolutt beste. United har vinner-DNA. Arsenal har ikke det, skriver Henry Winter i The Telegraph. Han skryter videre av spisskompetansen til Danny Welbeck. Patrice Evra var utrolig god, spesielt når det gjaldt viljen til å gå på kontringsløp. Kampen vil nok ikke være en del av en DVD med Wayne Rooneys største øyeblikk. Engelskmannen får riktignok skryt for sin utrettelige arbeidsmoral.
Powered by Labrador CMS