Poengdeling i Donetsk

Det var City-spillerne som markerte seg i oppgjøret mellom England og Frankrike, hvor tre United-spillere spilte fra start.

Publisert Sist oppdatert

Nasjonene møttes til åpningskamp i Gruppe D i Donetsk. Ashley Young og Danny Welbeck var Englands spisspar, mens Patrice Evra tok sin sedvanlige plass på venstrebacken til franskmennene.

Det var en kjedelig åpning på kampen, selv om James Milner var kun en svak avslutning fra å sende Three Lions i føringen, etter at Young hadde spilt han fri i bakrom. Frankrike var laget som styrte kampen, men det var Roy Hodgsons menn som først fikk hull på byllen. Et glitrende slått frispark – som Evra noe klønete hadde forårsaket – av Steven Gerrard fant pannebrasken til Joleon Lescott, som headet ballen inn bak Hugo Lloris.

Like før pause slo imidlertid Frankrike tilbake, og også denne gangen var en City-spiller avslutter. Samir Nasri fikk akkurat den tiden og det rommet han trengte til å stille inn siktet og sette ballen i nettmaskene.

Franskmennene var nærmest scoring og var det førende laget også etter sidebytte, men slet med å trenge seg gjennom et kompakt England-forsvar. Dermed endte det 1-1, et resultat begge nasjonene sannsynligvis ville vært fornøyd med før kampen.

Welbeck og Young hadde begge en relativt rolig dag på jobben, men førstnevnte hadde et par svært viktige defensive involveringer. Blant annet blokkerte han et farlig skudd fra Cabaye. Evra slet tidvis på backen, men kom seg utover i andre omgang.

Powered by Labrador CMS