Ferguson kan hente Campbell

Fraizer Campbell har den siste tiden imponert for Tottenham Hotspur, og Sir Alex Ferguson vurderer nå å hente 21-åringen tilbake allerede i januar.

Publisert Sist oppdatert

Det unge spisstalentet fikk en tung start på sin låneperiode da Juande Ramos fortsatt satt i managerstolen på White Hart Lane. Men etter at Harry Redknapp kom til klubben har det blitt hele tre mål på to kamper, og Sir Alex ser nå på muligheten for å hente ham tilbake til United om to måneder.

– Det er godt mulig vi henter ham tilbake i januar. Gutten har spilt strålende den siste tiden og vi har muligheten til å hente ham, sier skotten ifølge Sky Sports.

Welbeck blir på OT

Mens Campbells fremtid fortsatt er usikker, er det derimot helt sikkert at unge Danny Welbeck ikke vil forlate Old Trafford med det første. Welbeck, som fyller 18 år til uken, imponerte mange med sitt fantastiske mål mot Stoke forrige helg, og nå nekter United-sjefen å låne ut den engelske U19-landslagsspilleren.

– Det ville vært galskap å låne ut Danny. Han er altfor ung og har fortsatt mye å lære. Danny trener med førstelaget stadig vekk, samtidig som han nyter å spille for reservene.

Powered by Labrador CMS