– Vi taper 5-1 mot United

Jeg har satt penger på at Rooney scorer hat-trick, det sier redaktør for Trotters Online, André Almløv. Les mer om hva Bolton-fansen sier før lørdagens kamp.

Publisert Sist oppdatert
I løpet av de ti siste kampene på Old Trafford har Bolton kun tatt med seg poeng i to. Før lørdagens møte ligger bortelaget helt i bunnen av tabellen og kjemper for å unngå nedrykk.
Til United.no forteller Almløv at Bolton-fansen naturlig nok ikke har de store forhåpningene.

Frykter alle

– Vi trenger et par røde kort til United, og i tillegg mye flaks. Bolton er rett og slett elendige mot storlagene og akkurat United borte er en av svært få kamper jeg helst ikke overværer. Hvem frykter du mest av United-spillerne? – Rooney, Berbatov, Nani, Hernandez, Welbeck, Giggs, egentlig alle. Har et veddemål med en United-supporter på jobben der jeg har satt penger på at Rooney scorer hat-trick, forteller han.

– Nedturen startet med Evans

Owen Coyle og hans mannskap var et friskt pust i fjorårets Premier League, men i årets sesong har resultatene uteblitt. Bolton-fansen er langt fra fornøyde med poengfangsten så langt. – Naturlig nok synes jeg det har vært for dårlig. Det er riktignok naivt å tro at Bolton skulle vært et topplag. Det virker som om laget er avhengige av enkeltspillere i form. I fjor hadde vi Elmander, Sturridge, og ikke minst Stuart Holden. – Nedturen startet jo da Jonny Evans ødela Holdens kne på Old Trafford i fjor. Han er fortsatt skadet etter den taklingen. Han ble for øvrig kåret til Premier Leagues beste spiller i flere engelske aviser før skaden. Han ble også årets spiller i Bolton, fortsetter Almløv.

Mener Coyle er rett mann

Til tross for en rekke dårlige resultater og at det ikke er noen klare tegn på at formen skal snu, mener Bolton-fansen at de har rett mann på sidelinjen. – Jeg mener Owen Coyle er rett mann for Bolton, uansett om laget ender opp med å rykke ned. Han har lidd under mange skadede nøkkelspillere. Han har også helt spesielle egenskaper som kan motivere enkeltspillere til å få ut sitt beste, og klarer han det i 2012 holder Bolton plassen. Er det mer som skal til for at dere unngår nedrykk?– Det må først og fremst hentes inn gode og riktige forsterkninger i dette overgangsvinduet. Tidligere nedrykkskamper har vist seg å bli avgjort av nettopp dette for Bolton sin del. Vi trenger en som kan gjøre det samme som Sturridge gjorde i fjor. Han ga oss det lille ekstra som vi manglet. Det kan også se ut til at laget begynner å sette seg litt bedre nå.

Pessimistiske før kampen

Selv om United har hatt en dårlig formkurve i ligaen, er det ingen optimisme å spore hos Bolton-fansen.

– Hva tror du resultatet blir? – 5-1.– Om det skulle bli Bolton-poeng, hvem blir tungen på vektskålen for vedkommende? – Det ender ikke med Bolton-poeng, avslutter Trotters Online redaktøren.
Powered by Labrador CMS