Ryktesaker, uke 32

Mer om Perisic og Griezmann (!) – og Mourinho har blitt konfrontert av reportere om det omdiskuterte Danny Rose-intervjuet.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 13. august:

14.22: Mourinho har blitt spurt om dét Danny Rose-intervjuet, og portugiseren siteres på følgende:

– Jeg burde ikke kommentere fordi Mauricio vil ikke blid om jeg kommenterer det, Mr. Levy blir ikke blir om jeg kommenterer det, og fordi jeg ikke hadde noe med det intervjuet å gjøre. Jeg bare leste det på samme måte som dere gjorde det, jeg bare leste, men Danny Rose er en Spurs-spiller, og det er ikke mitt problem i det hele tatt.

11.15: Gjett hvem som er tilbake i ryktespalten! Don Balon skriver at Antoine Griezmann har informert Diego Simeone om at han er nestemann ut porten om keeper Jan Oblak (som er linket til PSG) får forlate klubben, og at han i så fall vil akseptere et av tilbudene han har fått.

Problemet med dette? Don Balon er omtrent like treffsikre på rykter som Tony Hibbert er på fotballbanen, og vi nevner altså dette ryktet egentlig kun for å påpeke hvor det faktisk kommer fra.

08.09: Sunday Mirror skriver at United gjør et nytt forsøk på Ivan Perisic, etter at dette ryktet har vært sovende en periode. Ed Woodward skal nå være nære å innfri hva Inter krever for kroaten, skriver Simon Mullock – som det må sies at ikke er en av de mest treffsikre på United-rykter.

Lørdag 12. august:

20.00: Det er reell Tottenham-interesse for Anthony Martial, ifølge Independent, i en sak som er vanskelig å si noe om troverdigheten til siden det ikke står noe om hvem i avisa som har skrevet saken.

Franske RMC siteres også på at Tottenham skal ha lagt inn et konkret bud, og at det angivelige budet skal ha blitt avslått. Tottenham avviser at de har lagt inn bud på franskmannen.

Inter skal også ha lagt inn et bud tidligere i sommer, i forbindelse med Ivan Perisic-forhandlingene.

12.48: I Duncan Castles sak om Danny RoseDaily Record ble muligheten for en byttehandel mellom United og Spurs nevnt: Rose til United, Shaw til Tottenham. Luke Shaws agent – Jonathan Barnett – avviser langt på vei at dette er aktuelt, i en uttalelse til International Business Times, ved å hevde at klubben elsker Luke Shaw og motsatt.

– Luke Shaw kommer til å bli en av de beste venstrebackene i verden. Manchester United elsker ham, og Luke Shaw elsker Manchester United, sa Barnett.

11.34: Ikke den store ryktedagen hittil for Uniteds del, men Ivan Perisic kobles til Barcelona i Sportitaliaher gjengitt av Footballitalia. Dette skal være aktuelt hvis katalanerne ikke klarer å sikre seg Coutinho eller Ousmane Dembele.

Fredag 11. august:

19.46: Oliveirense-kommunikasjonsdirektøren siteres på at United nærmer seg en overgang for den portugisiske unggutten Bruno Amorim. En avtale skal være 90% fullført, og 19-åringen er på prøvespill i United: 

18.43: Danny Rose så seg i dag nødt til å beklage en rekke av uttalelsene fra gårsdagens The Sun-intervju, og Spurs-manager Pochettino ga på sin pressekonferanse også uttrykk for at han har tilgitt venstrebacken etter uttalelsene. Ifølge Manchester Evening News skal Rose fortsatt stå for mye av det som ble sagt, og beklagelsen handler også om måten ting ble sagt på, i tillegg til timingen.

Det skulle derfor ikke forundre oss om det kommer en del Danny Rose-rykter også de neste ukene, til tross for denne beklagelsen.

10.40: Hvis Zlatan Ibrahimovic finner tilbake til sitt gamle jeg etter kneskaden, da blir han tilbudt og skriver under på en ny avtale med Manchester United. Eller kanskje ikke…?
Opplysninger som James Ducker i The Telegraph sitter på, tyder nemlig på at United vil kunne møte konkurranse fra svenskens tidligere klubb, AC Milan.

10.00: Ifølge The Sun skal José Mourinho privat ha gitt uttrykk for fortsatt håp om å lokke Real Madrid til å selge Gareth Bale. Dette til tross for at han med sin «game over»-uttalelse tidligere i uken mer enn antydet at han hadde resignert.
Manageren sies nå å være overbevist om at en ukelønn på £500.000(!) samt en overgangssum på £100 millioner, vil være tilstrekkelig til å få det som han vil.

09.45: Skotske Daily Record og avisens meget innsiktsfulle og troverdige journalist Duncan Castles, hevder i dag at José Mourinho har gjort en ny venstreback til sitt prioriterte overgangsmål. Tottenham-back Danny Rose, som i går uttalte at han ønsker seg til Nord-England, skal imidlertid bare være en av flere som vurderes av United-manageren.

Torsdag 10. august:

14.50: De siste dagene har det kommet rapporter om at Serge Aurier kan havne andre steder enn på Old Trafford, men ifølge Loïc Tanzi, som ifølge Sport Witness skal være en godt informert journalist, har PSG-backen blitt enig om de personlige betingelsene med Manchester United. Avtalen skal være på fem år. Det er imidlertid ikke første gang det meldes at partene er enig, skriver Sport Witness, som minner om at det fortsatt er mye som står igjen, blant annet en avtale mellom klubbene og en eventuell arbeidstillatelse for Aurier i Storbritannia.

11.35: Ikke lov å være overrasket over at denne kommer. Kun få timer etter at Sun-intervjuet med Danny Rose ble publisert, melder Sky Sports at Tottenham-backen ønsker seg til Chelsea eller Manchester United i sommer.

11.30: Vi venter stadig på bekreftelse på låneavtalen mellom Manchester United og Crystal Palace for Timothy Fosu-Mensah. Nederlenderen har tydeligvis allerede hatt sin første økt med sin nye klubb.

11.25: Daily Mail henger seg på rapportene om at Zlatan Ibrahimovic vil bli tilbudt kontrakt av Manchester United.

11.20: En del rapporter på fremtiden til Gareth Bale der ute i dag. The Sun skriver at José Mourinho ønsker at Manchester United legger 100 millioner pund på bordet for waliseren, samtidig som andre medier refererer sitatene som stammer fra supercupen i Skopje og ble gjengitt her på United.no:

08.20: I et eksklusivt intervju med The Sun snakker Danny Rose om fremtiden. Les egen sak om det her!

08.15: Andy Mitten skriver for ESPN at Manchester United var interessert i Isco, som scoret Real Madrids andre mål i Skopje, da spanjolen var i Malaga. Konklusjonen fra speiderne var imidlertid at talentet ikke var hurtig nok. Samtidig skriver Independent at Isco er nær en ny Real Madrid-kontakt, noe som ifølge avisen visstnok være dårlig nytt for Manchester United, Arsenal og Chelsea. Vi tillater oss imidlertid å hevde at Isco ikke har vært koblet til noen av de tre engelske klubbene i spesielt stor grad denne sommeren.

08.00: Manchester United ønsker fortsatt å få inn ytterligere én forsterkning i sommer, og vil gjøre et nytt fremstøt på Ivan Perisic, skriver Manchester Evening News. Etter at Perisic reiste til Kina med Inter, rettet klubben fokus mot Gareth Bale, men ettersom en overgang ikke lar seg gjøre, returnerer de nå til kroaten. Danny Rose skal også være på listen, samtidig som det skal medføre riktighet at Serge Aurier er aktuell, men at interessen har blitt overdrevet i mediene.

Onsdag 9. august:

20.10: José Mourinho har allerede hentet Nemanja Matic fra Chelsea, men nå viser det seg at han ikke er den eneste Chelsea-spilleren Mourinho har forsøkt å hente i sommer. Den versatile angrepsspilleren Willian bekrefter nå at det var kontakt mellom de to klubbene.

– Det var noen samtaler med agenten min. Jeg har tidligere jobbet med Mourinho, og vi ble venner. (…) United kontaktet meg og agenten min, men ingenting skjedde fordi Chelsea ikke ønsket å forhandle om meg i det hele tatt, sa Willian til GOAL.

13.30: Manchester Evening News har nevnt at United kommer til å prøve seg igjen på Ivan Perisic senere i uka, og at Timothy Fosu-Mensahs låneovergang til Crystal Palace trolig presenteres senere onsdag.

07.30: Paris St. Germain har bestemt seg for å selge Serge Aurier, som både United og Chelsea har vært koblet til den siste tiden. Det snakkes om en pris på 27 millioner pund for den 24 år gamle backen, skriver The Telegraph.

07.00: Zlatan er nærmere oss enn noen annen, skal Jose Mourinho ha sagt da det ble snakket om hva svensken kommer til å gjøre videre.

Tirsdag 8. august:

13.50: Danny Roses selges ikke fra Tottenham i sommer, melder Daily Mirrors Darren Lewis.

11.00: Den franske nettsiden Paris United skriver at Chelsea har kontaktet Paris St. Germain om Serge Aurier, men at ivorianeren selv foretrekker United fremfor Chelsea hvis det skal bli en overgang.

07.25: United og italienske Inter skal være klare til å by på Danny Rose igjen, siden venstrebacken nå nærmer seg comeback for Tottenham, skriver Independent og Daily Mirror – for dem som tror Tottenham gjerne selger ham til oss. Rose skal være interessant for United siden de ikke ser ut til å få Bale eller Perisic i sommer.

07.20: Intet nytt, men tar det med siden det står også i dag: Chelsea vil utfordre United om PSG-back Serge Aurier, hvis sistnevnte vinner gjennom i sin rettssak slik at han faktisk kan få lov til å reise til England. Det er Daily Mail som skriver dette.

Mandag 7. august:

11.10: Mer om Fosu-Mensah, som nå ser ut til å kunne havne hos Crystal Palace kommende sesong.

10.50: Timothy Fosu-Mensah er i ferd med å leies ut til Crystal Palace. Det melder Ed Aarons fra The Guardian på Twitter. Legesjekken skal gjennomføres nå, og det er snakk om et lån for hele kommende sesong. Palace ledes nå av Fosu-Mensahs landsmann, Frank de Boer.

08.00: Det har vært mye frem og tilbake med Serge Aurier de siste par ukene, men mandag er altså dagen hvor den skal møte i retten i det som kan avgjøre om han får lov til å reise til blant annet England senere.

07.45: Hent Fabinho fra Monaco for 40,6 millioner pund. Omtrent noe sånt mener Daily Express at Jose Mourinho har fortalt Ed Woodward. Fabinho har vært koblet til United – og mange andre – lenge denne sommeren, og Atletico Madrid skal nylig ha fått avslått et bud på 36 millioner pund. Don Balon mener imidlertid at 40,6 millioner pund kan være nok til å få et kjøp.

07.30: Anderlechts Leander Dendoncker har vært i spalten før, men som før så er det mest andre enn United som presser på for en overgang. Ja, United har vurdert ham, men nå sier agenten at de prøver å sikre midtbanespilleren en ny utfordring allerede denne sesongen. Det skriver The Sun. United skal ikke være interessert i en overgang denne sommeren.

07.20: Cameron Borthwick-Jackson er ventet å dra på utlån til Championship og Leeds denne sesongen, men ESPNs Rob Dawson sier at han takket nei da Ajax viste interesse. Selv om forsvarsspilleren, som fikk noen kamper under Louis van Gaal, hadde et håpløst låneopphold i Wolverhampton forrige sesong så er han åpenbart ikke gitt opp håpet om å lykkes på utlån i England.

 

Powered by Labrador CMS