Danilo inn, Rafael ut?

SPORT WITNESS: Kan brasilianske Danilo være en kommende United-spiller?

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Denne gangen er det to brasilianske høyrebacker som er tema. Den ene scoret et Champions League-mål i midtuka (bildet over), den andre burde blitt utvist i en reservelagskamp i Leigh.

Om Danilo og Rafael

Av: Sport Witness

Den spanske avisen Marca forklarte fredag at det utvikler seg en slags auksjonssituasjon for Portos Danilo. Det var trodd at enhver kamp om brasilianeren ville bli mellom Barcelona og Real Madrid, men Marca tror det vil bli konkurranse fra andre steder også.

De går så langt at de nevner Danilo som «en av de mest dyrebare juvelene» for neste transfervindu. Bayern München, PSG, Roma og Manchester City blir alle kreditert med en interesse, i tillegg til den spanske duoen og Manchester United.

Danilo er hovedsaklig en høyreback, og Marca sier at Rafael har brukt opp sjansene sine i Manchester United, og at «hans bidrag i angrep kompenserer ikke for de dårlige prestasjonene i forsvar», og de tror at Van Gaal ser etter alternativer. Antonio Valencia er på høyrebacken mest som et plaster for å dekke problemet, ifølge avisen.

Manchester United v West Ham United - Premier League
RAFAEL: Van Gaal har ikke troen, og vil heller ha en ny brasiliansk høyreback, ifølge Marca.

Det blir påstått at en overgang for Danilo vil bli komplisert på grunn av interessen i spilleren fra flere klubber, men også på grunn av Portos evne til å få gode summer for spillerne sine. Den estimerte prisen er nå på €20 millioner [rundt £15 millioner, red.anm.], men Marca tror den prisen vil bli høyere.

Les flere saker hos Sport Witness her.

Powered by Labrador CMS