– Jeg har snakket med Butt om han

Ryan Giggs tok seg tid til å prate om Dylan Levitt og United-aktuelle Daniel James på pressekonferansen i anledning landslagsuttaket.

Publisert Sist oppdatert

18 år gamle Levitt er et ganske så ubeskrevet blad for United-fansen, og har havnet i skyggen av jevnaldrende spillere som Mason Greenwood og James Garner denne sesongen.

Likevel har altså Giggs valgt å ta han med i Wales-troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Kroatia og Ungarn i juni.

Sammenliknes med City-unggutt

United-legenden legger ikke skjul på at han har hatt et ekstra godt øye med Levitt siden han spiller i United.

– Så klart kjenner jeg mer til Dylan fordi han er i United. Jeg har snakket med Nicky Butt om han noen ganger, og sett han live både på TV og i virkeligheten, sa Giggs på pressekonferansen.

LOVENDE: Ryan Giggs spår en lysende framtid for 18 år gamle Dylan Levitt.
LOVENDE: Ryan Giggs spår en lysende framtid for 18 år gamle Dylan Levitt.

Han sammenlikner Levitt med en annen Manchester-basert unggutt. Nemlig City-spiller Matt Smith.

– I likhet med Matty, liker han å få ballen ned på bakken. Han vil spille pasninger og komme seg i gode posisjoner. Han imponerte meg på trening sist uke, og det er derfor han er med i troppen.

– James har lyst til å bidra

Wales-sjefen fikk også spørsmål om United-aktuelle Daniel James, som mistet faren sin forrige uke. James er likevel med i troppen.

– Det var fryktelig det som skjedde. Jeg har snakket med Daniel og han er veldig lysten på å være med og bidra i kampene, sa Giggs.

Han er ikke i tvil om at James har talentet til å nå virkelig langt.

– Du trenger ikke å prate med meg for å forstå hvor god han er. Den farten kombinert med det temperamentet han har – han er virkelig et stort talent.

Powered by Labrador CMS