Reservene tapte

Verken Daniel Drinkwater (bildet) eller noen andre av Uniteds spillere klarte å score da Manchester Uniteds reserver tapte 1-0 borte mot serieleder Sunderland. United hadde sjanser, men en god Trevor Carson i Sunderland-målet stoppet alle forsøk.

Etter tre strake seire gikk Ole Gunnar Solskjærs menn på sitt første tap siden 26. januar. I begynnelsen av kampen var det ikke mye som tydet på at det skulle bli tap denne kampen heller. Etter åtte minutter fikk United sin første sjanse da Federico Macheda prøvde å skru ballen i mål. Trevor Carson klarte derimot på spektakulært vis å redde. Carson hadde en enda bedre redning litt senere da han fikk en hånd på ballen da Ritchie De Laet skjøt fra nært hold. James Chester, som er kommet tilbake etter et kort låneopphold i Peterborough, burde scort da han ikke klarte å presse ballen under tverrliggeren fra 3 meter. United fortsatte å presse, og Lee Martin scorte nesten på et langskudd.

Sunderland viste tro på egne ferdigheter med gode pasninger. Når United ikke klarte å få hull på byllen tok hjemmelaget sjansen. Etter 40 minutter slo David Brown inn ett innlegg fra venstre. Innlegget gikk forbi United-keeper Conor Devlin, og Jordan Cook skled inn scoringen.

Etter pausen ble det mer sjansefattig siden begge lag slet i avgjørende øyeblikk. Daniel Drinkwater hadde en av få sjanser, men til gjengjeld var det Uniteds beste i kampen. Drinkwater fikk ballen av Lee Martin, kontrollerte den raskt og skjøt, men Carson fikk slått ballen over tverrliggeren. Det gikk fra vondt til verre for United da De Laet fikk to gule kort på like mange minutter. Først for å krangle med dommeren, så for obstruksjon på Nathan Luscombe. United klarte ikke å få den viktige utlikningen og dermed endte det 1-0 til Sunderland.

United ligger nå på 5. plass i Reserve League North, men med to kamper mindre spilt enn tre av lagene foran. Med seier i de to hengekampene er de oppe på andreplass, på lik poengsum som Manchester City. Nå venter en travel måned for reservene, som skal spille sju kamper til i løpet av mars. Neste kamp er hjemme mot Middlesbrough torsdag.

Uniteds lag: Conor Devlin; Ritchie De Laet, Corry Evans, James Chester, Fabio; Zoran Tosic (Cameron Stewart 63), Matthew James (Robert Brady 82), Rodrigo Possebon, Daniel Drinkwater, Lee Martin; Federico Macheda.

Kilde: Manutd.com