Ryktesaker, uke 42

Ingen Dani Alves-avtale likevel?

Publisert Sist oppdatert

Her er rykter fra avisene denne uka. Vi gjengir det meste som legges ut, så får hver og en selv vurdere hvor seriøse de ulike ryktene kan være.

Les også: Forrige ukes rykter.

Søndag 19. oktober:

21.01: Fredag påsto fotballagent Francois Gallardo at Dani Alves hadde signert en forhåndsavtale med Manchester United som ville sendt ham til balløya neste sommer. Nå kommer imidlertid Mail Online med kontrabeskjed og forteller at brasilianeren er i forhandlinger om ny kontrakt med katalanerne.

– Vi diskuterer kontrakten hans med ham for tiden, sa Barcelonas sportslige direktør, Andoni Zubizarreta, til den spanske avisen AS. Les mer her.

13.10: Etter en rekke rykter i media, bestemte Arturo Vidal seg for å slippe en pressemelding. Der sier han at han har et godt forhold til Juventus, at han ikke har blitt bøtelagt og at kneet er fint. Du kan lese mer her.

08.10: Den engelske avisen The Mirror melder at Louis van Gaal skal være interessert i å hente Matteo Darmian til United i januar. Den engelske avisen, som har et heller dårlig rykte, skriver at det vil koste Manchester-klubben om lag 15 millioner å prise den italienske forsvarsspilleren vekk fra Torino. Darmian er opprinnelig midtstopper, men den venstrebeinte forsvarsspilleren har etter hvert spilt høyreback stadig oftere.

Lørdag 18. oktober:

22.25: Sami Khedira skal ikke bort fra Madrid i januar. Det slår Carlo Ancelotti fast, til tross for at United angivelig forbereder et bud på 10 millioner pund. Khediras kontrakt utløper til sommeren.

22.10: Så spørs det om det her er noe særlig bedre.

FRISYRE: 1/10. Det kan late til at man slipper å se dette opp og ned langs United-flanken.
FRISYRE: 1/10. Det kan late til at man slipper å se dette opp og ned langs United-flanken.

22.00: Avslutningsvis kan det nevnes at Chelsea skal være villige til å betale 32 millioner pund for Fiorentinas Juan Cuadrado. United har vært linket til Cuadrado i lengre tid, men dersom det er hold i snakket om at Dani Alves kan være på vei til Manchester virker colombianeren noe overflødig. Igjen er det Daily Express som er kilden, og det spørs om ikke det får være dosen fra den gjengen for i kveld.

21.50: Samme, gamle avis. Bare tant og fjas? Vi får se. Det hevdes uansett at administerende direktør i Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, innser at de ikke kan konkurrere med mer økonomisk begavede klubber når det gjelder å vinne spillernes gunst.

– Det er spillere her i Dortmund som gledelig spiller for 20 % mindre penger. Men det er ikke tilfellet når vi snakker om 50 % mindre penger, forteller Watzke.

Watzke uttaler seg også noe kritisk om både Real Madrid og Bayern München. Så det spørs om ikke det er muligheter for at United skal kunne snike til seg Mats Hummels, Marco Reus eller annet snacks.

21.45: Det ble en periode spekulert i om United planla å hente Paul Pogba tilbake til Manchester. Det ser imidlertid svært stygt ut for disse ryktene. Ifølge Daily Express nærmer 21-åringen seg en fireårsavtale med den gamle dame.

Fredag 17. oktober:

18.27: Samtidig kommer Juventus-sjef Massimiliano Allegri og avkrefter at Arturo Vidal kan være på vei til United i januar. – – Klubben har vært tydelig angående Vidal. Vidal er Juventus-spiller denne sesongen og jeg tror ikke det er noen mulighet for at han går til Manchester i januar, sa han, ifølge Daily Express.

18.24: Refererer til ryktet som ble skrevet klokken 07.48 i dag morges, og melder nå at Stoke-sjef Mark Hughes benekter noen som helst form for samtaler mellom klubbene.

– Det har ikke vært noe kontakt og det forventer jeg ikke heler, vi kommer ikke til å ta noe initiativ selv hvertfall, sa den tidligere United-spilleren på fredagens pressekonferanse.

14.00: United skal være med i kampen om bulgarske Bozhidar Kraev fra Levski Sofia. Den offensive spilleren er bare 17 år gammel, og kan bekle ulike roller langt frem i banen. Han har kun spilt én seriekamp, men har scoret i cupen for bulgarerne.

07.48: Beryktede Daily Star påstår at United vurderer å hente Ryan Shawcross tilbake fra Stoke, nær syv år etter at klubben solgte  ham til pottemakerne. Det kan du lese her.

07.45: Det påstås at United skal være svært nære å bli enig med David De Gea om en ny 5-årskontrakt verdt £120.000 i uken. Les mer her.

Torsdag 16. oktober:

21.20: Etter VM-suksessen med Nederland ble Ron Vlaar linket til diverse klubber, blant annet United, i sommer. 29-åringen er imidlertid fortsatt i Aston Villa, men kontrakten hans går ut til sommeren, og ESPN mener nå å vite at Van Gaal ønsker å hente midtstopperen i januar. Villa krever imidlertid hele 12 millioner pund.

13.15: Så har vi Daily Star som påstår at United er klar til å legge inn et januarbud på den tidligere City-spilleren Nigel de Jong. Samme blekke skriver også at Aston Villa må doble Ron Vlaars lønn for å holde ham unna Manchester United.

13.10: The Express forsøker seg med en sak på at Arsenal håper å lure United for Mats Hummels. Londonerne har planer om å by £32 millioner for den tyske landslagsstopperen. Det kan du lese mer om her.

08.10: Juventus hevdes å være klare til å tilby United £20 millioner for Juan Mata i januar. Med et beløp som det, virker ikke italienerne ser så veldig interessert. Les mer her.

08.00: (Ikke særlig troverdige) Metro viser til «rapporter» i Spania, hvor det hevdes at Manchester United jobber med å sikre seg en avtale for Everton-duoen Seamus Coleman/Ross Barkley. Klubben satser på at £60 millioner vil være tilstrekkelig til å overbevise Everton om fornuften ved å selge. Les mer her.

Onsdag 15. oktober:

08.40: The Sun har en sak om at «United og City kjemper om tenåring» onsdag, og den tenåringen er Martin Ødegaard fra Strømsgodset. Merk imidlertid at saken ikke inneholder noe annet om United enn at Ødegård en gang var hos oss på prøvespill.

07.50: Ikke særlig troverdige kilder onsdag morgen, men det tas med så ingen kan beskylde oss for å ikke være oppdatert. Så kan du heller vurdere selv, men la det være klart at vi er meget skeptiske til disse ryktene. Daily Express skriver at Juventus skal føle seg sikre på å få Juan Mata i januar. Les saken her. Daily Star, ja dem, trekker også frem Juventus og at de er interessert i Javier Hernandez, som nå er på utlån i Real Madrid. Les saken her. Daily Star mener også at United er interessert i Aston Villas Ron Vlaar. Les saken her.  Men det gjentas – spekulative saker i disse avisene HELT uten sitater er det vår klare mening at du ikke behøver å bruke mye tid på.

Tirsdag 14. oktober:

08.15: Så er Borussia Dortmunds langtidsskadde midtbanespiller Ilkay Gundogan tilbake blant ryktene. Til Sky Sports Deutchland opplyser han at han nå er igang igjen etter skaden og klar til spill så snart landslagspausen er over. Dermed er Daily Express forutsigbart nok frempå med hentydningen om at 24-åringen igjen er i Uniteds søkelys, som mulig alternativ til Kevin Strootman og Arturo Vidal.

08.10: Daily Mail melder at Real Madrid følger David De Gea med stor interesse, og at United av den grunn har planer om inngå i kontraktsforhandlinger med sin spanske sisteskanse for å komme en eventuell henvendelse fra spanjolene i forkjøpet. Les om det her.

08.05: talkSPORT melder at United trolig har tapt kampen om Benfica-vingen Nicolas Gaitan, en spiller klubben  har fulgt i lang tid. 26-åringen kommer isteden til å skrive under på en ny kontrakt med portugiserne. Mer her.

Mandag 13. oktober:

08.00: Daily Star er på banen på en dag der det er svært lite rykter å spore som omhandler Manchester United. Den heller lite troverdige tabloiden skriver at United er interessert i Barcelonas høyreback Dani Alves, og at Alves vil forlange 25.000 pund i ukelønn. United kan få konkurranse av Chelsea som også jakter på Alves.

Powered by Labrador CMS