Ryktesaker, uke 36

Sir Alex Ferguson vil gjøre alt han kan for å få denne mannen tilbake til United.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i én sak – slik at dere som elsker dette lett finner dem, mens dere som ikke er så begeistret lett kan holde seg unna.

Les også: Forrige ukes rykter og deadline day LIVE

Søndag 9. september

12.30: Ifølge The Mirror vil Sir Alex Ferguson be styret om å få Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford, koste hva det koste vil. Ronaldo rapporteres å være misfornøyd med situasjonen i Real Madrid, blant annet på grunn av manglende respekt blant lagkameratene.

Samme avis hevder at Nani skal være svært interessert i en overgang til Zenit St. Petersburg. Han er misfornøyd med at United ikke solgte han under overgangsvinduet, og skal vurdere å bli ut kontraktstiden i United slik at han kan dra gratis til den russiske klubben.

Fredag 7. september:

09.00: Lilles 19 år gamle venstreback, Lucas Digne, følges tett av United, Chelsea og Manchester City. Det skriver franske L’Equipe fredag. Unggutten har slått gjennom i Lilles ungdomsavdeling, og har spilt i alle lagets seriekamper denne sesongen og scoret også i Champions League-kvalifiseringen, da Lille slo ut FC København, for en drøy uke siden. Unggutten kan også bekle mer offensive roller langs venstrekanten.

Torsdag 6. september:

17.00 Maxim Mitrofanov, direktør i Zenit, har bekreftet at de var i forhandlinger med Nani. En overgang skal imidlertid ha strandet som en følge av «uvirkelige lønnskrav» fra Nanis side.

10.00: En venn av Cristiano Ronaldo skal ha fortalt The Sun at Real Madrid-spilleren aldri vil dra til Manchester City så lenge Sir Alex leder United. Så får vi håpe at Ronaldo aldri drar dit selv etter at United-manageren gir seg…

08.00: Alt er kanskje ikke helt avklart med Uniteds stall. TalkSPORT skriver nemlig at Zenit St. Petersburg ikke har gitt opp å få kloa i Nani, ett døgn før det russiske vinduet stenger. Dermed kan det tikke inn et bud på 25 millioner pund fra russerne det neste døgnet. Dette skal altså to dager etter at Zenit brukte 80 millioner euro på å hente Hulk og Axel Witzel fra henholdsvis Porto og Benfica.

07.50: Robert Lewandowski sier at det langtifra er umulig at han forlater Dortmund neste sommer. Da vil han ha ett år igjen av kontrakten sin. Den polske toppscoreren var lenge koblet til United også denne sommeren, før United til slutt altså kjøpte Robin van Persie.

Onsdag 5. september:

19.50: Mer om Leandro Damiao på ryktebørsen nå, etter at United ble nevnt som interessert i diverse medier i løpet av gårsdagen. Ryktene gikk på at United har vært i forhandlinger med Internacional helt siden februar, og at spilleren er ønsket til England når overgangsvinduet åpner igjen i januar. Nå sier presidenten i den brasilianske klubben, Giovanni Luigi, at det ikke er aktuelt å selge, med mindre en klubb matcher klausulen i kontrakten til spilleren, som sier at han kan selges for 47 millioner pund. Brasilianere er dyre for tiden…

10.00: Bød United virkelig 38 millioner pund for Neymar fredag? Nei, sier Santos. – Jeg har ikke peiling på hvor dette stammer fra, men det medfører ikke riktighet, sier Santos-direktør Felipe Faro til Globo Esporte. Neymars far la også spøkefullt til: – Neymar ble vel solgt for to år siden…men han er fortsatt her.., dette ifølge Daily Mails oversettelse fra Globo Esporte.

08.20: Michael Owen skrev altså under for Stoke i går, og mangler bare Premier League-godkjennelsen før han kan fortsette karrieren der. Interessant da at debuten trolig blir hjemme mot Manchester City om en drøy uke. Kan du gi oss en reprise av 4-3-goalen du hadde mot dem på Old Trafford, Michael?

08.00: Tenk om…det var min første tanke da jeg leste The Sun i dag. Avisa hevder nemlig at United fredag forsøkte seg med et bud på 38 millioner pund for den brasilianske stjernen Neymar. Neymar har scoret 113 mål på 190 kamper for Santos, og regnes å være kanskje den mest spennende spilleren i fotballverdenen. Avtalen skal imidlertid ha gått i vasken fordi 20-åringen gjentok at han vil spille i Brasil til etter fotball-VM i hjemlandet i 2014. Er artikkelen til å stole på? Det kan man aldri vite, men den er skrevet av Neil Custis – The Suns journalist som faktisk skal ha noen kilder i United-systemet.

Tirsdag 4. september:

12.00: Nani har lenge blitt koblet til en overgang til Zenit St. Petersburg, men nå kan den interessen ha kjølnet litt, skriver Sportsvibe. Dette fordi Zenit mandag sikret seg både Porto-spiller Hulk og Benficas Axsel Witzel for en totalsum på 80 millioner euro. Overgangsvinduet i Russland stenger først om noen dager.

08.20: Tottenham prøvde seg med et bud på 20 millioner pund for Leandro Damiao forrige uke, men fikk nei. Nå skal United visstnok prøve seg på brassen som ble toppscorer i OL, skriver Daily Mail. United skal ha innledet forhandlinger med spissen i februar, men mellommenn skal ha møtt spillerens representanter på ny i Brasil mandag – alt med tanke på en mulig overgang i januar. Den 23 år gamle Internacional-spilleren har også scoret to mål på ti kamper for Brasils A-landslag.

Mandag 3. september:

17.30: Leicesters unge forsvarstalent Liam Moore er aet til både Manchester United og Arsenal, skriver The Metro. 19-åringen regnes som en av de mest talentfulle forsvarsspillerne i Championship. På tross av sin unge alder er han allerede fast på Leicester.

08.30: Cristiano Ronaldo skal være «trist» i Real Madrid. Etter to mål i 3-0-seieren mot Granada søndag, uttalte han følgende. – Jeg er trist, og klubben vet hvorfor. Det var derfor jeg ikke feiret målene mine… vi bare nevner det. For tenk om…

08.00: Michael Owen, som ble frigitt av United i sommer, kan være på vei tilbake til Liverpool. Da passer det vel også å få med at Liverpool har ett poeng etter tre kamper så langt. Sunderland skal forøvrig også være interessert i Owen.

Powered by Labrador CMS